У Черкасах вже наступного року стартує виробництво побутової техніки відомої марки

техніка відомої торгової марки “Saturn”

Уже в наступному році в Черкасах стартує виготовлення побутової техніки відомої торгової марки “Saturn”. Наразі представники холдингу працюють над реконструкцією викупленого приміщення заводу “Строммашина” та займаються підготовкою виробничих цехів для облаштування там високотехнологічного сучасного обладнання. Водночас, розробляється система логістики матеріалів і комплектуючих для забезпечення безперебійного випуску продукції.

Про такі результати зустрічі з представниками компанії, яка відбулася днями, повідомив секретар міської ради Олександр Радуцький, повідомляє сайт виконкому міськради.

Посадовець запевняє: зі свого боку міська влада зробить усе для того, щоб унеможливити корупційні зловживання на шляху підприємців чи будь-які інші перепони. Після повного запуску виробництва там, за попередніми підрахунками, зможе працювати близько 500 робітників. Половину робочих місць створять уже після запуску першої лінії заводу – в серпні наступного року.

– На сьогодні ми робимо все для того, аби інвестор розумів, що Черкаси – це відкрите місто й без корупційних схем, – зауважив Олександр Романович. – Разом із тим, залучення інвестицій цікавить і нас самих – це нові робочі місця й податки до місцевого бюджету. А ще – імідж нашого міста на європейському рівні! Окрім цього, радує й те, що в такій складній економічній ситуації, коли велика кількість підприємств зупиняється, у нас навпаки – запрацює щось нове.

За словами президента холдингу Олександра Громико, усі пусконалагоджувальні роботи планують завершити якнайшвидше, аби провести випробування конвеєра. Оскільки на 2016-ий рік запланований повномасштабний старт виробництва холодильників для європейського та українського ринків.

– Уся продукція, випущена з нашого конвеєру, відповідає стандартам якості Європейського Союзу. Ми використовуємо лише якісний європейський пластик, надійні двигуни, помпи і таймери. Нами впроваджена жорстка система контролю якості, – зауважує він. – Кожен співробітник несе персональну відповідальність за допущений брак. Українці можуть надати європейцям якісний товар і за конкурентною ціною. Основною нашою перевагою є зняття митних зборів, які Європейський Союз скасував не так давно. Завдяки цьому європейські бренди бачать величезний зростаючий потенціал у розміщенні замовлень саме в Україні. Не варто забувати й про нашвидку логістику товарів: після виходу з конвеєра, товар не більш ніж за 3-4 дні може бути доставлений в будь-яку точку Європи!

У цілому ж, представники холдингу зазначають, що Черкаси достатньо комфортне для ведення бізнесу місто й не бачать жодних перешкод на цьому шляху. Кажуть: як обласна, так і міська влада зацікавлені в тому, аби тут відкривалися нові підприємства, створювалися нові робочі місця, а казна наповнювалася податками.

– Ми вже більше шести років виготовляємо нашу продукцію в Каневі (пральні машини, сушки для продуктів, а до осені 2015 комплектуємо лінії з випуску тепло вентиляторів та електрочайників), – зазначає він. – За весь цей час співпраці можемо зробити висновок, що в Черкаській області дуже лояльно відносяться до бізнесу й не бачимо перепон.

У серпні наступного року в Черкасах компанія планує розпочати виготовлення холодильників, згодом – електроплит, чайників, м’ясорубок тощо. На повну потужність майбутнє підприємство планує вийти через три роки.

Відома на всю Європу торгова марка «Saturn» бере свій початок від заснування в 1996 році в Чехії підприємства, що спеціалізувалося на виготовленні дрібної побутової техніки. Наразі, розробляючи власні ексклюзивні моделі, компанія інвестує свої активи в прес-форми для виробництва побутової техніки і працює з понад 90 заводами з Китаю, Тайваню та Туреччини. Їхня продукція користується стабільним попитом у мільйонів покупців із різних країн світу.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ