День відкритих дверей на «Меркурії»

На одному з успішних підприємств Смілянського району - кондитерській фабриці «Меркурій» - відбувся «День відкритих дверей на підприємстві».

На одному з успішних підприємств Смілянського району - кондитерській фабриці «Меркурій» - відбувся «День відкритих дверей на підприємстві».

18 серпня безробітні Смілянщини знайомилися із роботою «солодкого виробництва». У заході взяли участь голова Смілянської райдержадміністрації Андрій Колесник, директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко, директор Смілянського міськрайонного центру зайнятості Тетяна Сумська та кореспонденти районної газети і телебачення.

Спілкуючись із присутніми директор обласного центру зайнятості зазначив, що незважаючи на всі складнощі ситуації на ринку праці головна мета служби зайнятості бути сучасними, ефективними і потрібними.

Зусилля усіх працівників колективу обласної служби зайнятості спрямовані на забезпечення зайнятості населення та вирішення кадрових потреб роботодавців Черкащини. Саме з цією метою організовуються такі заходи, як сьогоднішня презентація роботодавця.

Підприємство «Меркурій» розпочало свою діяльність у березні 1998 року. Працює кондитерська фабрика у сфері виробництва харчових продуктів, какао, шоколаду, цукристих кондитерських виробів. Очолює підприємство Таран Євген Володимирович.

Понад 15 років триває тісна співпраця підприємства із Смілянським міськрайонним центром зайнятості у напрямку організації та проведення громадських робіт, стажування безпосередньо на робочому місці, створення додаткових робочих місць за рахунок компенсації роботодавцю єдиного внеску, проведення навчання осіб під замовлення роботодавця, підбору кваліфікованих кадрів, працевлаштування інвалідів тощо.

Гостей ознайомили з історією та діяльністю підприємства, переліком професій, які використовуються на даному виробництві, розповіли про перспективи розвитку та створення нових робочих місць, висвітлили питання оплати та умов праці. Працівники підприємства також відповіли на численні питання безробітних, які цікавилися вимогами до претендентів на вільні робочі місця. В свою чергу працівники центру зайнятості надали інформацію про можливість здобуття професії та підвищення кваліфікації у навчальних закладах та ЦПТО ДСЗ за професіями, які користуються попитом на даному підприємстві.

Для 24 безробітних серед яких були і 2 внутрішньо переміщені особи проведено цікаву екскурсію, що надало людям можливість безпосередньо ознайомитись з виробництвом.

В планах керівництва підприємства подальше розширення та вдосконалення виробництва, а служба зайнятості є надійним союзником на цьому шляху.

Теми: Сміла
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ