Депутат Ольга Колісник покинула лави «порошенківців» через відсутність реформ

депутат Ольга КолісникДо якої політичної сили тепер пристане депутат, поки невідомо.

20 серпня 2015 року секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький на сесії оприлюднив заяву депутата Ольги Колісник про вихід з депутатської групи «Блок Петра Порошенка» в Черкаській міській раді. Напередодні прес-служба партії заявила про її виключення з депутатської групи та партії. Також з цього приводу нам надійшла офіційна заява від самої депутатки:

«Після Революції Гідності, напередодні президентських виборів 2014 року, в суспільстві був запит і високі сподівання на проведення реальних реформ в країні. Люди заради перспективи отримання європейського рівня життя готові були миритися з труднощами, які б виникали через проведення реформ. Я чітко усвідомлюю, що в нашій країні, яка тільки розвивається, тільки ми самі маємо змінити країну на краще, навести в ній лад. Ми самі маємо приймати правила, проводити відкриті конкурси, втілювати реформи, проводити реальну боротьбу з корупцією.

У Черкасах одночасно з виборами президента проходили вибори депутатів Черкаської міської ради за старою виборчою системою. Мені було запропоновано йти від партії «Солідарність» по мажоритарному окрузі в районі площі 700-річчя.

Моя активна життєва позиція, моя принциповість перемогли. Я будувала свою виборчу кампанію виключно через спілкування з людьми, провівши кампанію від «дверей до дверей». Незважаючи на те, що мої конкуренти встановлювали лавочки, дитячі майданчики, асфальтували дороги, випускали про мене неправду – я перемогла, отримавши на всіх трьох дільницях перше місце. Також, незважаючи на відсутність досвіду депутатської роботи, була обрана головою постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища. За рік депутатства я зарекомендувала себе як чесний, порядний, відповідальний, принциповий депутат. Журналістами була включена до переліку найактивніших депутатів.

Мною було внесено до регламенту міської ради зміни, що регламентують відкриття і закриття сесій та пленарних засідань виконання гімну. Я була щиро обурена, що в центрі України сесії та пленарні засідання міської ради починались сухо і без патріотичних урочистостей.

Через мою активну позицію роль депутатських комісій було реабілітовано, а голів комісій було включено до погоджувальної ради (до цього входили лише голови груп і фракцій).

При формуванні бюджету розвитку за моєю ініціативою було запроваджено принцип децентралізації фінансування, коли департаменти міськвиконкому враховували пропозиції депутатів.

Я сумлінно підхожу до організації прийому виборців, виключно особисто двічі на місяць здійснюю прийом громадян на окрузі. Через активну громадську позицію, принциповість, відповідальність, фаховість і професіоналізм завоювала довіру і авторитет у виборців із сусідніх округів, які також приходили до моєї приймальні.

Виборці, що йшли до мене на прийом, обурювались тим, що ні президент, ні урядовці, що прийшли до влади після виборів, не вдалися до реформ і не розпочали боротьбу з корупцією, а привели на посади людей, для яких влада є джерелом збагачення. І що видимість реформ влада імітує лише задля загравання з виборцями.

Мені було прикро за нерішучість та небажання влади проводити реформи. І останньою краплею для мене стало голосування у парламенті змін до конституції. І напередодні сумнозвісних виборів по 205 виборчому окрузі у Чернігові мною було заявлено керівнику обласної організації БПП Василю Фурману про вихід з партії та фракції у міській раді.

Більше року я представляла інтереси виборців в міській раді від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». За цей період нам спільно вдалося реалізувати чимало корисних проектів та ухвалити важливі для життєдіяльності міста рішення. Дякую колегам по фракції за плідну та конструктивну співпрацю. Проте на сьогодні я бачу себе в іншій політичній силі, оскільки їхні пріоритети в роботі та підхід до створення команди мені ближчі».

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ