У черкаській маршрутці кондуктор вдарила пенсіонерку (фото)

У черкаській маршрутці кондуктор вдарила пенсіонерку У черкаській маршрутці №33 (СА0554АА) 22 серпня кондуктор здійснила напад на пенсіонерку за те, що остання показала посвідчення “Ветерана праці” і законно хотіла проїхати безкоштовно.

Про це повідомив обурений читач спільноти “Черный список Черкассы” у соцмережі “Вконтакте”. Черкасець пише, що кондуктор Тетяна Василівна грубо почала видирати у пенсіонерки посвідчення.

– Заходжу сьогодні зранку в маршрутку під номером №33 (СА0554АА) та сідаю біля вікна. Чекаючи на відправлення помічаю як біля мене тихенько сідає жіночка пенсійного віку з торбинкою. Кондуктор на ім’я Тетяна Василівна, яке зазначено на її беджі, тихенько підійшовши до пенсіонерки і без будь-яких пояснень починає агресивно з застосуванням грубої фізичної сили видирати у жіночки якесь посвідчення, що та приготувала показувати, – повідомляє небайдужий житель Черкас.

Очевидець події повідомляє, що на цьому грубощі кондуктора не закінчились. Тетяна Василівна вирішила вдарити пенсіонерку, оскільки забрати посвідчення їй не вдалось.

– Не зумівши видерти з рук посвідчення, кондуктор зі злості на моїх очах бере і б’є пенсіонерку по потилиці. Жалкую, що не встиг дістати і зняти це все на телефон, оскільки все трапилося дуже швидко. Не витримавши такого нахабства, я втрутився у ситуацію та запитав у кондуктора: «У чому проблема і яке вона має право бити пенсіонерку?». У відповідь я і постраждала отримали “озвірілий” погляд і відповідь: «Я нічого не видирала і нікого не била, а просто взялася за ручку” і т.д., потім швидко втекла до водія.

Свідок події після цього вирішив поговорити з пенсіонеркою та зрозуміти, що за особливе посвідчення у неї.

– Звернувшись за поясненнями до пенсіонерки, я дізнався, що її звати Єріна Валентина Федорівна, а посвідчення, яке у неї намагалася видерти з рук кондуктор, підтверджує те, що вона є Ветераном праці і має право на безоплатний проїзд у громадському транспорті. Зі слів Єріної В.Ф. мені також стало відомо про те, що такі напади кондуктора Тетяна Василівна практикувала на маршруті №25, як наслідок керівництво перевізника її звільнило.

 

Обласна ДАІ відреагувала оперативно:

Керівнику ПП «Еліт-Транс» було вручено припис

21 серпня, інспектором ВДАІ з обслуговування міста Черкаси керівнику ПП «Еліт-Транс» було вручено припис про усунення даного порушення. Відповідно до пп.3 п 149 Постанови КМУ 176-97-п зі змінами «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» водію автобуса забороняється: – розмовляти з пасажирами, їсти, пити, курити під час руху автобуса.

До 31 серпня керівник ПП «Еліт-Транс», повинен надати інформацію до ВДАІ з обслуговування міста Черкаси про проведену роботу.

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ