Черкаський район на понад 70 % готовий до осінньо-зимового періоду

осінньо-зимовий періодУ районі підготовка об’єктів до проходження осінньо-зимового періоду виконана на понад 70 %. Про це під час колегії Черкаської РДА повідомив заступник голови державної адміністрації Петро Коренюк.

За його словами, робота іде по чотирьох основних напрямках – це комплексна підготовка об’єктів соціальної сфери, житлового фонду, теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства, а також дорожньо-мостового господарства.

– Особлива увага приділяється підготовці об’єктів соціальної інфраструктури – дитячим садкам, школам, будинкам культури та лікарням, – наголосив заступник керівника району. – Загалом триває огляд готовності обладнання котелень навчальних закладів до опалювального періоду 2015-2016 років. Зокрема, проведено ремонт автоматики та запальників у газових топкових 15 навчальних закладів на суму 81,6 тисяч гривень, капітальний ремонт будівель у Геронимівській, Худяківській, Білозірській та Червонослобідській №2 ЗОШ І-ІІІ ступенів на загальну суму 178,7 тисяч гривень, капітальний ремонт обладнання в газовій топковій Будищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів на суму 39,2 тисяч гривень, триває капітальний ремонт котлів, які працюють на твердому паливі, в Ірдинській та Думанецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На загальну суму понад 1 мільйон гривень проведено заходи з підготовки до роботи закладів культури району в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. На 85 % вже підготовлена Черкаська ЦРЛ, на 80 % – КЗ «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

– Стосовно житлового фонду, то до опалювального сезону ми готуємо 140 житлових багатоквартирних будинків, з яких на центральному опаленні – 11. Відповідна робота по підготовці до зими водопровідної, каналізаційної мережі та частково багатоквартирних житлових будинків, які знаходяться у комунальній власності місцевих рад, проводиться підприємствами комунальної власності сільських рад, – повідомив Петро Коренюк.

Заступник голови державної адміністрації наголосив також і на підготовці до зими доріг району.

– Підготовка об’єктів дорожньо-мостового господарства проводиться на базі підприємств філії «Черкаський райавтодор» та Черкаської ДЕД, якими підготовлено 7 одиниць спеціалізованої техніки та 0,161 тисяч тонн посипочного матеріалу та реагентів (протиожеледна суміш – 50 тонн, фрикційний матеріал – 100 тонн, сіль – 11,5 тонн), – наголосив він.

– До початку опалювального періоду 2015-2016 року має бути забезпечена 100% підготовка об’єктів соціальної сфери, теплопостачання, водопостачання та дорожньо-мостового господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період, – наголосив Костянтин Омаргалієв.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ