Золотоніське дербі: «Спартак» мінімально переграє «Лідер»

Надпринципове дербі відбулося вчора на стадіоні «Колос» у Золотоноші, де «Лідер» номінально приймав «Спартак»

Надпринципове дербі відбулося вчора на стадіоні «Колос» у Золотоноші, де «Лідер» номінально приймав «Спартак». Не змогли господарі зробити подарунок на день народження своєму президенту, Сергію Макаренку, і мінімально поступилися супернику. Свято зіпсував Денис Бреус своїм неймовірним штрафним із 40-ка метрів.

А розпочали команди без розвідки. «Лідер» на початку зустрічі мав більш конструктивний вигляд і націлено пішов уперед. На 9-й хвилині команда організувала швидку атаку, у фіналі якої Панченко опинився перед воротами, але затягнув із ударом і втратив хорошу нагоду для відкриття рахунку, пише Черкаський спорт.

Після першої десятихвилинки гра стихла і лише після екватору тайму з’явився ще один момент у «Лідера»: Колядко мав замикати подачу зі штрафного, але не підлаштувався, чи просто був неготовий до того, що м’яч до нього долетить і впритул направив його повз ворота.

Взагалі у першому таймі з «запасом» діяла задня лінія «Спартака», не даючи опоненту увірватися у вільні зони, але коли «сині» опинялися з м’ячем поруч із воротами, то з ними не особливо то й щільно грали.

«Спартак» же у першому таймі міг відзначитися лише зрізкою Колядки у свої ворота після штрафного.

Другий тайм «Лідер», як і в матчі з «Зорею-ЧД-2», розпочав першим номером, але цього разу без гостроти. «Спартак» без проблем вийшов з-під «лідерських» амбіцій і одразу ж погіршив їм настрій. Денис Бреус виконав шикарний штрафний удар з дальньої відстані та шокував Магльованого – 0:1. Ярослав ще довго не міг зрозуміти як так вийшло.

Після пропущеного голу мало що виходило у «Лідера». Команда намагалася йти вперед, створювати атаки, але роботи воротарю суперника не додавалося. Явно не вистачало господарям ще одного потужного форварда, який зіграв би у парі з «легким» Панченком, тому що Владу самотужки не вдавалося повноцінно зачепитися за м’яч і створити небезпеку біля чужих володінь. До самого свистка не полишали спроб зрівняти рахунок підопічні Олександра Агаріна, однак безрезультатно. Під кінець гри ще було декілька епізодів із грою руками у штрафному «Спартака», в яких арбітр навмисної гри кінцівкою не констатувала, що не аби-як розлютило господарів і їх уболівальників.

Микита Агарін, гравець СК «Лідер»: «Не хочеться називати Олю поганими словами, але те як вона закрила очі на відверту неодноразову гру руками футболістів суперника в голові не вкладається. Так, ми пропустили чистий гол і не реалізували декілька своїх моментів, але навіщо ж так відверто закривати очі на те, що побачили всі? Захисник лежав у своєму штрафному майданчику і мало не жонглював м’ячем. І ще сподобалось твердження, що лікоть – це не рука. Неприємно коли суддя просто «вбиває» усі твої старання».

«Лідер» - «Спартак» 0:1

Гол: Бреус (59)

«Лідер»: Магльований, Безгуба, Логвіненко, Яворський, Колядко, Бабій, Сидоренко, Алєксєєв, Агарін М., Петриченко, Панченко. На заміну виходили: Аргєєв, Кубрушко, Цюпаченко, Приходько, Агарін К.

«Спартак»: Кулініч, Труба, Литвиненко, Калашник, Хомут, Бреус, Чуприна, Зоря, Іскра, Педченко, Дробітько. На заміну виходили: Дробний, Луганський, Безпрозванний, Бурий.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ