“Патріот” Береза замість тюрми йде в депутати

Вадим Береза – одіозний заступник біглого губернатора-регіонала Сергія Тулуба подався в кандидати в депутати, і не від “Опозиційного Блоку”, як дехто міг собі уявити.., а від партії “Патріот”…Вадим Береза – одіозний заступник біглого губернатора-регіонала Сергія Тулуба подався в кандидати в депутати, і не від “Опозиційного Блоку”, як дехто міг собі уявити.., а від партії “Патріот”…

Черкаські журналісти з телекомпанії “Вікка” дізнались, що одіозний екс-регіонал Вадим Береза, організатор черкаських “тітушок”, є в списках цієї партії, яку вже зареєстрували в міській територіальній виборчій комісії. Вадим Береза балотується до Черкаської міської ради.

Вперше Черкаси побачили таке явище як “тітушки” ще задовго до того як з’явився такий термін, влітку 2012 року молодий та ідейний регіонал Вадим Береза організував групу молодиків для розгону “Мовного Майдану” студентів на Соборній площі Черкас разом з “Беркутом”, а вже влітку 2013-го року на День міста Черкаси, тодішній чиновник та права рука донецького губернатора Сергія Тулуба за кермом свого чорного джипа насмерть збив молоду жінку і тікав нічними Черкасами від міліцейської погоні. Спершу від вбивства в стані алкогольного сп’яніння Береза відхрещувався. Згодом через великий суспільний резонанс зізнався, проте він і слідство вини мажора тоді не побачило, і фактично за версією “правохоронців” вбивця виявився жертвою ДТП.

В останньому “виході в світ” Вадим Береза заявляв тележурналістам, що пише наукову роботу і є “громадським активістом”. В той же час його спільник по органзіованим молодіжним кримінальним угрупуванням смілянський “авторитет” “Сан-Санич” Олександр Проценко вже другий рік перебуває в кримінальному розшуку як і “духовний батько” Берези, особистий друг Януковича Сергій Тулуб.

Пізніше Береза записався “писарем” в Збройні сили України, щоб отримати “корочку” учасника АТО і почав активно викладати свої фотографії зі зброєю десь на якомусь полігоні, проте коли журналісти йому зателефонували, щоб запитати, хто йому, людині, яка фігурує у декількох кримінальних справах, дав зброю в руки, Береза відповів, що він під шквальним ворожим вогнем і розмовляти не може. Як виявилося ворожі кулі на Колчаківських фронтах головного “тітушку” Черкас зовсім не зачепили, і він вирішив піти в депутати.

А чому б і ні? Адже черкаські імпотентні правоохоронні органи за два роки після Революції Гідності так і не змогли посадити у в’язницю людину, що розкрадала державні кошти, вбила людину та організовувала молодіжні кримінальні угрупування.

Ігор Сичов, Дзвін

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ