Карась розповідає про фальсифікації, Сас – про нісенітниці, наклеп і маячню

Павло Карась, ЧеркасиСенсаційну заяву зробив під час вчорашньої прес-конференції секретар ради Черкаської міської організації ВО «Черкащани» Павло Карась.

Оскільки ця заява має суспільне значення, публікуємо її дослівно, пише Прочерк.

– Тиждень тому я зробив заяву і звернувся зі зверненням до Служби безпеки України щодо діяльності відомої черкаської аферистки Козько. Це – людина, яка має досвід організації фальсифікації виборів. У мене були докази наявності того, що пані Козько дзвонила по штабах політичних сил, пропонуючи свої послуги стосовно організації фальсифікації виборів. Вона повідомляла про те, що вона вступила в зговор із заступником голови Черкаської обласної державної адміністрації, кандидатом від Блоку Петра Порошенка на виборах до обласної ради Юрієм Сасом, який іде по Канівському району, що вони разом організували, організують виготовлення додаткового тиражу бюлетенів на виборах у Черкаську міську раду і Черкаського міського голови. І вона пропонувала за грошову винагороду представникам різних політичних сил своє сприяння в організації фальсифікації. Пройшов тиждень. Реакції – ноль. До мене ніхто не зателефонував. Я не знаю, порушена справа чи ні. Керівник Служби безпеки телефон не бере, коли я йому телефоную. Я йому слав есемески: де результат?

Павло Карась як кандидат на посаду міського голови Черкас вимагає негайного реагування правоохоронних органів «на ці факти».

На запитання журналістів, які пан Карась має докази своїх звинувачень, він відповів, що це «таємниця слідства» і що докази він готовий надати слідчим Служби безпеки України. За його словами, він у своєму зверненні до СБУ надав номер телефону, з якого дзвонила пані Козько. Павло Карась твердить, що оператори мобільного зв’язку протягом певного часу зберігають записи всіх телефонних розмов, і за рішенням суду ці записи можна отримати.

– У мене складається враження, що кримінальна справа не порушується тільки через те, щоб пройшов певний термін, і дані записи були стерті, – наголосив пан Карась. – А дані записи є основним доказом.

Під час прес-конференції йшлося і про інші порушення виборчого законодавства, в тому числі на Канівщині.

Пан Карась додав, що на порушення виборчого законодавства має бути негайне реагування правоохоронних органів. Він заявив, що хотів би звернутися до голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка з проханням у такій ситуації відсторонити Юрія Саса від виконання його службових обов’язків на підставі постанови Кабінету Міністрів про порядок проведення службових розслідувань.

У прес-службі управління СБУ в області нам повідомили, що інформацію про те, чи надходила від Павла Карася вищеозвучена заява можуть надати лише після надходження інформаційного запиту, який буде розглянуто у визначені законодавством терміни.

Отримати коментар Ольги Козько, організатора кількох виборчих кампаній у Черкасах, «Прочерку» не вдалося – її телефон не відповідає. «Прочерк» готовий надати пані Козько можливість висловити свою думку щодо звинувачень Павла Карася.

Це нісенітниці, наклеп і маячня, – Сас про звинувачення Карася

Заступник голови Черкаської ОДА Юрій СасЗаступник голови Черкаської ОДА Юрій Сас прокоментував звинувачення, які висунув проти нього кандидат на посаду міського голови Черкас від ВО “Черкащани” Павло Карась.

Свою позицію він виклав у спільноті “Черкащина: захистимо вибір” у Фейсбук:

“На голову не налазить. Спочатку офіційно, а потім емоції. Я навіть думав, що це такий прикол. Потім згадав Карася, і зрозумів, що цей міг і серйозно. Так от, до виборів МІСЬКОЇ РАДИ і МІСЬКОГО ГОЛОВИ я не маю ніякого відношення. Я у відпустці. Я – кандидат до обласної ради. По канівському району. Так, я наважився кинути виклик “господарям” району “Урожаю” і “МХП”, які ведуть там кандидатом одного зі своїх менеджерів. Тому мене у ВО “Черкащани” дуже люблять”. Але щоб настільки! Я сам тепер звернусь до СБУ з проханням перевірити цю інформацію. Але одразу кажу: це нісенітниці, наклеп і маячня. Я ні про що не домовлявся з пані Козько, я її знаю лише в обличчя. Я не знаю навіть де друкуються будь-які бюлетені. Я не втручаюся в роботу комісій. Всі ці “таємниці слідства” вигадані в одному з виборчих штабів. Наскоро і білими нитками шито. Виправдовуватись неприємно. Тим більше, що звинувачення абсурдні та бездоказові. Брудні вибори роблять брудні люди. Перекажіть Карасю, який не бере слухавку, що я готовий прийняти вибачення. І не буду розповідати про нього нічого. І так всі знають”, – написав Юрій Сас.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ