Оскандалений голова ОВК пояснив своє зникнення дводенним допитом лідерами “Опозиційного блоку” (відео)

Скандальний голова черкаської ОВК Микола Свергунов (“Опозиційний блок”) Скандальний голова черкаської ОВК Микола Свергунов (“Опозиційний блок”) пояснив своє зникнення після ночі масової фальсифікації виборів на Черкащині тим, що він отримував “на горіхи” в Києві від лідерів партії.

Нагадаємо, що в ніч з 2 на 3 листопада були сфальшовані результати виборів до Черкаської обласної ради. 40 тисяч голосів черкащан, за версією фальсифікаторів, американський комп’ютер дивним чином дописав партії Президента  “БПП” та “Опозиційному Блоку”, пише Дзвін.

Тож тепер, мабуть, черкаська міліція повинна допитати Біла Гейтса, як розробника програмного забезпечення Windows. Чи не він це так прописав алгоритми роботи своїх програм, на базі яких працює комп’ютер ОВК, що вони в Україні вночі переписують десятки тисяч голосів провладній політичній силі.

Тож театр абсурду, за мовчазною підтримкою генерала міліції Владислава Пустовара, триває. Детальніше про циркову виставу від оскандаленого голови ОВК у відео:

Начальник черкаської міліції запевняє, що Свергунова не переховував

Начальник Черкаського обласного УМВС Владислав ПустоварНачальник Черкаського обласного УМВС Владислав Пустовар спростовує, що керівник обласного тервиборчкому Микола Свергунов, якого відпозавчора розшукувала черкаська міліція, переховувася у нього на дачі. Таку інформацію повідомили “Дзвону” власні джерела.

“Начальник обласного УМВС не має дачі, тому інформація не відповідає дійсності. Це абсолютна неправда. А Микола Свергунов учора сам з’явився в міліцію і дав покази”, – запевнив наших журналістів начальник СГЗ УМВС Дмитро Грищенко.

Нагадаємо, у ніч із понеділка на вівторок обласна ТВК склала підсумковий протокол, у якому на користь “Соладарності” та “Опозиційного блоку” було вкрадено близько 40 тисяч голосів у “Партії ветеранів Афганістану”, “УКРОПу”, “Свободи”, Партії простих людей, “Батьківщини” та “Відродження”. У наслідок цієї маніпуляції “Опоблок” проскочив у обласну раду, а “УКРОП” і Афганці, які долали прохідний бар’єр, опинились за межею прохідності. Також було внесено “корективи” і в списки кандидатів у депутати від партій так, щоб менш вигідні владі посунулись за рейтингом нижче і не отримали мандати.

Після того, як вісім партій об’єднались і відстояли чесні вибори, разом із представниками ЦВК, але без Свергунова, обласна комісія під пильним наглядом громадськості та журналістів знову порахувала результати за протоколами районних та міських ТВК, які знову зійшлися із результатами паралельних підрахунків партій, і склала новий підсумковий протокол.

Між тим, начальник обласного УМВС Владислав Пустовар повідомив, що по факту фальсифікацій міліція порушила кримінальну справу за частиною 4 статті 158 Кримінального кодексу України, що означає фальсифікації виборчої документації, підробка підсумкових протоколів членом комісії, і має санкції від 7 до 10 років позбавлення волі. До цього провадження долучено і матеріали щодо зникнення печатки ТВК, яка дивовижним чином знайшлася після того, як її не побачили у сейфі та шухлядках тервиборчкому.

Після цього на прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, якого партійці називали головним натхненником фальсифікацій, виступив із заявою, що це саме він відстояв чесні вибори, а його заступник Юрій Сас, який був відповідальним за проведення виборів в області, подав у відставку.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ