У Черкасах завершився міський етап конкурсу "Учитель року - 2016"

Грицик Людмила Миколаївна (Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра»)18 листопада 2015 року в обласному Будинку вчителя відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016».

Привітала учасників конкурсу директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, голова журі Марина Бакланова, яка зауважила, що найціннішим та найважливішим уроком для кожного учня є особистість, моральні принципи та  життєві пріоритети вчителя, а тому вона побажала конкурсантам, щоб вони якнайкраще проявили свої людські якості, професійні здібності, не забуваючи про психологічний аспект у вихованні дітей.

До фіналу дійшло семеро учасників, серед яких вчителі історії (3), англійської мови (2), математики й Захисту Вітчизни. Кожен із вчителів проводив відкриті уроки та заняття, презентував теоретичні розробки, які на їхню думку допомагають учням засвоїти краще програмний і позапрограмний матеріал, демонстрував родзинки своєї педагогічної майстерності, а їхню роботу на кожному етапі оцінювали відповідною кількістю балів.

На підсумковому етапі педагоги змагалися в чотирьох конкурсах: «Фірмова страва», «Знавці своєї справи», «Мій ідеал громадянина-патріота (ХVІІ – середина ХХ століття» та «Експрес-вікторина».

Члени журі оцінювали ерудицію педагогів, уміння зацікавити учнів своїм предметом, асоціативне мислення, самоусвідомлення, емоційність, користування невербальними прийомами, артистичне вміння, володіння мімікою та жестами. Учителі розкривали свої педагогічні секрети й демонстрували почуття гумору.

Переможницею конкурсу стала вчитель англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 Наталія Вікторівна Лоза, яка продовжить відстоювати звання «Учитель року-2016» уже на обласному етапі.

–  Мені навіть не віриться, що я перемогла, і хоч маю десять років педагогічного стажу та хвилювання мене переповнювали, – ділиться емоціями переможниця конкурсу.

Інші фіналісти також не залишилися без уваги і нагород від журі. Соколюк Олену Володимирівну (вчитель історії, гімназія №31) було визнано переможцем у номінації “Перспективність”;  Шевченко Яну Віталіївна (вчитель історії, ЗОШ №30) у номінації «Натхнення»; Ложку Віталія Борисовича (вчитель «Захист  Вітчизни», СШ №28 та ЗОШ №24) у номінації “Гармонійність”; Вовченко Надію Михайлівну (англійська мова, гімназія №31) у номінації “Творчість”; Бевзу Юлію Вікторівну (історія, СШ №20) у номінації “Багатогранність і талант”,  а Бабенко Оксану Анатоліївну (вчитель математики, ФІМЛІ) у номінації “Цілеспрямованість”.

Альтернативне журі, до складу якого входили переможці минулорічного конкурсу «Учитель року», відзначило Ложку Віталія Борисовича за патріотичне виховання та яскравий образ.

Також цього дня були відзначені і переможці міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року»:

Грицик Людмила Миколаївна (Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра»);
Канівець Віктор Михайлович ( ЗОШ №30);
Щербина Марина Генадіївна (ЗОШ №32).

Підбадьорували наших конкурсантів та активно діяли і групи підтримки від кожної школи, створюючи неперевершену атмосферу справжнього свята.

Вокальний гурт «Буднітай» Будинку культури ім. І. Кулика привітав присутніх музичними дарунками. Сім чарівних дівчат разом з «бумбоксером» співали а-капела, демонструючи володіння різними стилями виконання, а глядачі заслужено віддячили їм гучними оплесками.

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ