Знайдений через півроку черкаський хлопчик розповів про причину втечі з дому (відео)

На пошуки ось цього хлопчини у липні торік кинули ледь не усі сили правоохоронців та небайдужих містян. Школяр Богдан Фурман пішов із дому разом із малознайомим чоловіком, який гостював у їхній родині. Із собою вони взяли три рюкзаки та велосипед, переповідають рідні Богдана. Школяра забрав із собою 26-річний приятель вітчима, якого той привів до оселі. Квартирант жив у них кілька місяців та, хто такий цей новий друг, подружжя достеменно не зналиУ Черкасах знайшовся 11-річний школяр. Ще влітку минулого року хлопчина пішов з дому і не повернувся. Шукали його усім містом та марно. І лише через півроку пошуків правоохоронці повернули рідним загублену дитину. Подробиці від Ірини Головки.

На пошуки ось цього хлопчини у липні торік кинули ледь не усі сили правоохоронців та небайдужих містян. Школяр Богдан Фурман пішов із дому разом із малознайомим чоловіком, який гостював у їхній родині. Із собою вони взяли три рюкзаки та велосипед, переповідають рідні Богдана. Школяра забрав із собою 26-річний приятель вітчима, якого той привів до оселі. Квартирант жив у них кілька місяців та, хто такий цей новий друг, подружжя достеменно не знали, інформує vikka.

Надія Фурман, мати Богдана: "Як тільки він дитину забрав, то я узнала, що він 89 року народження, що мама його уже давно померла. Єдине, що він правду сказав, що у нього тут сестра"

Богдана Фурмана уже вважали безвісти зниклим, говорять у поліції. Але нещодавно їм повідомили перехожі, що бачили  схожого на нього  хлопчину у місті біля Дніпра.  Перевіривши оперативну інформацію, правоохоронці знайшли хлопця у вказаному місці.

Світлана Андрійченко, прес-секретар обласного прокурора: "При виявленні дитини у зовнішньому огляді пошкоджень не встановлено. На сьогодні хлопця відвезено до Черкаського бюро судово-медичної експертизи для встановлення будь-яких ознак насильства"

Богдан пригадує, коли вони з новим другом покинули дім, то подалися у мандри. Спочатку з квартирантом поїхали у Ватутіне, потім повернулися до Черкас. У місті, на березі Дніпра самотужки змайстрували оселю.  У цій землянці перебивалися, говорить, як могли. Аби мати хоч щось на вечерю, здавали металобрухт, а як було зовсім сутужно, то доводилося їсти залишки зі сміттєвих баків. Утечу ж із дому малий пояснює домашнім тиранством вітчима.

Богдан Фурман, зниклий хлопчик: "Мій вітчим, коли я приходив зі школи, міг мене побити ременем за те, що я приніс 7 балів, за те, що я неправильно зробив уроки. Було навіть таке, що міг ударити по голові кулаком"

У землянці вони жили кілька місяців. Малого, говорить друг втікача, він не ображав. Та й Богдан запевняє, що жити на вулиці йому легше та цікавіше. А свого товариша школяр навіть називав батьком.

безхатько: "У Ватутіне нам трапилася людина, яка сказала, що цю дитину розшукує міліція. Він узяв мене за руку і сказав, що давай підемо у міліцію. Але Богдан закричав і сказав, що ви робите, відпустіть мого татка. І ця людина відпустила мене"

Сім’я Богдана рада поверненню додому сина. Хоч поки до них повертатися не хоче сам хлопчина. Мати Богдана запевняє, що вітчим розкаюється:

Надія Фурман, мати Богдана: "Коли малий пропав, то я знаю, що він навіть на великому шкафчику на дзеркалі написав: "Синок повернися, я тебе люблю та жду. Він розуміє, що він винен, він плакав, він і шукав його. Він каже, що знає, що винен, я знаю, що це я зробив".

Розповідь хлопця та його батьків наразі перевіряють у прокуратурі. Поки слідчі з’ясовуватимуть обставини, Богдан житиме у старшої сестри.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ