На Чорнобаївщині діє оперативний штаб

9 січня голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Сергій Джоболда провів засідання районного оперативного штабу з координації дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та відповідних служб при ускладненні погодних умов на території району.

На засіданні оперативного штабу розглянуто питання «Про недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з різким погіршенням погодних умов з 7 січня 2016 року, мінімізації їх наслідків, забезпечення нормального функціонування об’єктів життєзабезпечення, соціальної сфери, транспорту та оперативного реагування на них».

”Станом на 9 січня 2015 аварійних відключень в електромережі району не допущено. Служби РЕМ працюють в штатному режимі. На період свят  служби повністю забезпечені ПММ, транспортом, витратними матеріалами. Складений та дотримується графік чергування аварійних бригад. За період свят відбулося 2 аварії,   пошкоджено 2 електроопори. Відновлювальні роботи проведено в найкоротший термін”, – доповів  начальник Чорнобаївських районних електричних мереж.

Представник Чорнобаївського відділення Золотоніського відділу ГУНП в Черкаській області доповів, що за період Новорічних свят особовий склад Чорнобаївського відділення поліції працював в штатному режимі. Поступило 3 повідомлення, проводиться робота по з’ясуванню обставин звернень.

За інформацією  представника Чорнобаївського УЕГГ відомо, що надзвичайних аварійних ситуацій на газопроводах району не зафіксовано. Газопровід працює в штатному режимі. За період з 6 січня 2016 р. до Чорнобаївського УЕГГ надійшло 2 аварійні виклики. Аварійні бригади УЕГГ працюють відповідно до графіку.

Заступник головного лікаря ЦРЛ та головний лікар Лівобережної  станції швидкої  медичної допомоги  повідомили, що до Лівобережної станції швидкої медичної допомоги протягом 6 січня  2016 р. надійшло 40 викликів з них госпіталізовано 8 осіб. 7 січня 2016 отримано 28 викликів госпіталізовано 4 особи. В ніч з 7 січня на 8 січня 2016 через значні снігопади відбулося значне запізнення на 2 виклики. Всім хворим надана відповідна медична допомога.

Начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації доповів, що з початку снігопадів  7 січня 2016 року  на дороги району виведено 53 одиниці техніки для розчищення снігу. ДРП № 2 Золотоніської ДЕД  здійснює розчищення доріг державного та обласного значення. Відповідно до розпорядження  райдержадміністрації від 18.12.2015 № 195 «Про заходи по боротьбі із сніговими заметами та ожеледицею на автомобільних шляхах району на осінньо-зимовий період 2015-2016 років» розчищення доріг в населених пунктах району здійснюється силами місцевих підприємств. Станом на 09 січня 2016р.  всі дороги основного значення району розчищено. Доставка продуктів харчування та рух автобусів та іншого транспорту здійснюється без затримок.

На даний час в районі створено запас палива для розчищення доріг в об’ємі 2 т. В разі необхідності дане паливо буде направлене на потреби ДРП №м2 Золотоніської ДЕД.

За період погіршення погодних умов на посипку доріг використано 50 тон посипочної суміші. В резерві залишається 300 тон.

Враховуючи вищевикладене,  рішенням штабу   дано відповідні доручення:

  1. Чорнобаївському РС УДСНСУ, РЕМ, УЕГГ, ДРП № 2 Золотоніської ДЕД

1) вжити всіх заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на території району;

постійно

2) тримати на постійному контролі готовність до використання спеціальної та аварійно-рятувальної техніки та наявність запасу ПММ.

Постійно

  1. Службам цивільного захисту району:

1) забезпечити безумовний взаємообмін інформацією про надзвичайні ситуації на території району;

постійно

2) в разі виникнення надзвичайної ситуації надавати інформацію до оперативного чергового РДА за телефоном 22257.

Постійно

  1. Селищному голові смт Чорнобай:

забезпечити першочергову розчистку під’їзних шляхів до територій де розміщені аварійно- рятувальні служби району.

На період погіршення погодних умов

  1. Чорнобаївському ДРП № 2 Золотоніської ДЕД, КП ВУЖКГ

забезпечити безперебійне транспортне сполучення між населеними пунктами району, своєчасно розчищати шляхи від снігу та посипати їх протиожеледним матеріалом при ожеледиці.

На період погіршення погодних умов

  1. Лівобережній станції швидкої медичної допомоги та Чорнобаївській ЦРЛ:  забезпечувати надання медичної допомоги особам, які її потребують та роботу закладів охорони здоров’я району в умовах зниження температурного режиму

Постійно

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ