Розпочато роботу плавального басейну

розпочато роботу плавального басейну в Чорнобаївському районному спортивному комплексі - він відтепер отоплюється за допомогою автономної котельні, яка працює з використанням енергоефективних джерел палива, що зможе забезпечити роботу басейну навіть влітку

Турбота про збереження власного здоров’я, загартування організму дуже важливе для кожної людини. Для мешканців Чорнобаївського району з’явилась чудова нагода подбати про своє здоров’я та розвивати всю групу м’язів в спортивному плавальному басейні.

Так, на Водохреще розпочато роботу плавального басейну в Чорнобаївському районному спортивному комплексі - він відтепер отоплюється за допомогою автономної котельні, яка працює з використанням енергоефективних джерел палива, що зможе забезпечити роботу басейну навіть влітку, повідомляє онлайн-газета Новини Черкас.

Плавальний басейн відповідає стандартним нормам та розмірам, має просторі роздягальні, душові з необхідним обладнанням. В залі працює інструктор з плавання, стан здоров’я контролює медичний працівник. З понеділка по п’ятницю з 16:00 до 20:00 години, а в суботу з 09:00 до 13:00 години, басейн відкрито для відвідувачів. Вартість разового квитка складає для дітей 10 грн., для дорослих 25 грн. з особи. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей інвалідів, учасників бойових дій, інвалідів І та ІІ групи відвідування басейну безкоштовне.

Крім того, всі начальні заклади Чорнобаївського району мають право на безкоштовне відвідування басейну організованими групами дітей згідно графіка з 12:00 по 17:00 годину.

Відвідувачам необхідно мати при собі: гумове взуття, рушник, миючі приналежності, обов’язково потрібна медична довідка, яка дає право на відвідування басейну.

Як зазначав голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда: «Одним з головних пріоритетів нашої роботи, це перш за все здоров’я населення, пропаганда здорового способу життя, зацікавленість дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом. Адже в здоровому тілі – здоровий дух. Не зважаючи на всі складності сьогодення ми не залишаємо осторонь розвиток фізичної культури і спорту. Стратегією розвитку району ми планували відійти від газової залежності та втілити в життя опалення спортивного комплексу з використанням енергоефективних джерел палива і ми цього досягли. Відтепер робота басейну не залежатиме від опалювального сезону. Крім того, планується заміна вікон на енергоефективні, роботу в цьому напрямку розпочато, уже замінено вікна в роздягальнях.

 Не залишаємо осторонь і шанувальників зимових видів спорту, і навіть природа нам в цьому сприяє. Незабаром запрацює відкритий льодовий коток, де всі любителі ковзанярського спорту зможуть себе проявити, бажаючі пограють в хокей. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати районний спортивний комплекс, бажаю всім бути здоровими та займатися спортом».

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ