"Черкаські Мавпи" на виїзді поступилися "Кривбасу"

У Кривому Розі зійшлися претенденти на медалі - місцевий Кривбас і Черкаські Мавпи, які до цього матчу зустрічалися тричі і в усіх поєдинках перемагали криворіжці.

Незважаючи на побоювання місцевих вболювальників, лідер Кривбаса Дмитро Глєбов, який пропустив через бронхіт матч з Миколаєвом, вийшов на паркет зі стартових секунд і більш того разом з Дмитром Забірченко оформив стартовий міні-ривок господарів, пише Черкаський спорт.

Мавпи свої перші очки набрали лише на екваторі періоду - після тайм-ауту, який допоміг гостям зібратися з думками після провального початку. Підопічні Міхельсона налагодили гру на чужій половині: замість сумбуру і втрат Черкаси кілька поспіль атак завершили точними кидками, які, що важливо, ставали наслідком комбінаційної гри. Проте, команді Плеханова завдяки вдалому старту вдалося зберегти перевагу і піти на першу перерву в ролі лідерів.

На старті другого періоду Мавпи зробили пару дивних помилок: спочатку Мірошниченко не зумів у простій ситуації доставити м'яч під кільце, а в наступній атаці Давидюк не реалізував швидкий відрив, опинившись один на один з кільцем.

У захисті Мавпи хоч і прихопили суперника, змусивши Кривбас завершити кілька своїх атак на останніх секундах володіння, але пара точних кидків Бояркіна та Глєбова, а також фірмова трьоха від Івшина, звели старання гостей нанівець. У другому періоді Кривбас нічого не дозволив гостям зробити в атаці, пропустивши за 10 хвилин 8 очок і відправився на перерву з 9-очковим перевагою. Максиму Михельсону, чия команда за першу половину набрала лише 22 бали, напевно, було обговорити зі своїми підопічними в роздягальні.

Після великої перерви гості повернулися на паркет не стартовою п'ятіркою - Носкова і Антонця замінили Мірошниченко та Давидюк. Однак ця перестановка не дозволила Мавпам стримати черговий міні-ривок господарів. Гравці Кривбасу відправили чотири швидких дальні кидки в кільце суперника, і підкріпивши свої успішні дії в атаці пресингом в захисті збільшили свій відрив. 

Ще більше втекти вперед гості Кривбасу не дозволили, зумівши трохи скоротити відставання. Однак 12-очкова різниця, з якої команди вирушили на заключну перерву після найбільш результативного періоду матчу, як і раніше дозволяла господарям почуватися досить комфортно.

Вже в першій половині заключної десятихвилинки Максим Міхельсон втратив свого основного центрового - Станіслав Завадський, який отримав п'яте персональне зауваження завершив матч достроково. Втративши серйозну опцію в фарбі, Мавпи почали поливати кільце суперника з-за дуги - кидки Кобця і Сизова виявилися точними. Однак пуститися в справжню погоню суперник черкаському клубу так і не дозволив, своєчасно відповівши на точні кидки Мавп триочковими від Бояркіна та Глєбова, які в цьому матчі були найрезультативнішими гравцями своєї команди.

Захопивши ініціативу на початку поєдинку, Кривбас впевнено довів гру до перемоги, дозволивши Мавпам лише в самій кінцівці підібратися в рахунку, але вже було занадто пізно. Команда Плеханова в четвертий раз в сезоні обіграла Черкаські Мавпи в Суперлізі Фаворит Спорт і збільшила свою переможну серію до 11 матчів - 69:60.

"Кривбас" – "Черкаські Мавпи" 69:60 (18:14, 13:8, 23:20, 15:18)

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ