На Уманщині пройшли громадські слухання щодо будівництва комплексу компанії «Нібулон»

10 березня в приміщенні Ладижинського Будинку культури відбулися громадські слухання з питань обговорення Детального плану території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в адміністративних межах Ладижинської сільської ради за межами населеного пункту.10 березня в приміщенні Ладижинського Будинку культури відбулися громадські слухання з питань обговорення Детального плану території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в адміністративних межах Ладижинської сільської ради за межами населеного пункту.

На громадських слуханнях були присутні: голова Уманської районної державної адміністрації Віталій Олійник, голова районної ради Оксана Супрунець, голова Ладижинскої сільської ради Сергій Цоколенко, начальники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, заступник директора та головний інженер компанії «Нібулон», яка і планує будівництво потужного елеватора в адміністративних межах Ладижинської сільської ради за межами населеного пункту, інформують Новини Черкас.

Компанія «Нібулон» сьогодні – це один з найбільших вітчизняних сільгосптоваровиробників, інвесторів і експортерів, один з лідерів вітчизняного аграрного ринку. За 24 роки своєї діяльності компанія «Нібулон» інвестувала в економіку України понад 1,6 млрд доларів США. На сьогоднішній день компанія розвинула свою структуру до 43 підрозділів у 12 регіонах України та ефективно обробляє 82,5 тис. га орендованих земель сільськогосподарського призначення. У сільськогосподарському виробництві компанія «Нібулон» демонструє високі показники обсягів і якості врожаю, а всі підрозділи компанії займають лідируючі позиції у своїх регіонах. Принцип роботи підприємства – модернізація і наслідування основних тенденцій світового ринку, системність і послідовність ведення сільського господарства. Уже котрий рік поспіль «Нібулон» займає лідируючі позиції в експорті зернових та олійних культур в Україні. Зокрема, 2014/15 маркетинговий рік (МР) група компаній «Нібулон» завершила із позначкою у понад 4,2 млн тонн, що вже котрий рік поспіль забезпечило абсолютне лідерство компанії в експорті зернових та олійних культур в Україні. Загальна кількість елеваторних комплексів, перевантажувальних терміналів і виробничих філій компанії зростає з кожним роком. Саме тому в складні для світової економіки роки фінансової кризи, компанія почала реалізацію масштабного інвестиційного проекту з розвитку інфраструктури зернового ринку шляхом будівництва нових елеваторних ємносте, а також створення власного вантажного флоту для транспортування зерна.

Представники компанії «Нібулон» розповіли усім присутнім про свої плани збудувати надпотужний елеватор на Уманщині вартістю 15 млн доларів США, оборотність якого складе до 200 тис. тонн зернових на рік. Він буде обслуговувати три області. Спорудження комплексу займе лічені місяці.

Громадські слухання щодо вищезазначеного питання пройшли без порушень, відповідно до чинного законодавства України.

Під час громадського обговорення, яке було оголошено з 24 лютого по 4 березня до відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Уманської районної державної адміністрації звернень не надходило.

Учасники громадських слухань переважною більшістю голосів (117 – за, 0 – проти, 1 – утримався) погодили Детальний план території з метою розміщення комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в адміністративних межах Ладижинської сільської ради за межами населеного пункту.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ