Фінал чемпіонату серед шкільних команд КВН відбувся у Чорнобаї

Тому за підсумками всіх балів, перемогу в фіналі здобули «Пінгвіни в шоколаді» (гімназія), срібні призери – «Дорослі діти» (Чорнобай), бронзові – «Трохи вище плінтуса» (гімназія), четверте місце –«Стоп-кадр» (Великі Канівці) і п’яті – «Два гіга»(ЗОШ №1)

23 квітня у Чорнобаївському РБК відбувся фінал чемпіонату серед шкільних команд КВН, організований відділом культури та туризму, сектором у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації та любительським об’єднання КВН.

За перемогу в сезоні змагалися 5 фіналістів, а саме: «Дорослі діти» (ЗОШ №2), «Пінгвіни в шоколаді» (Гімназія), «Два гіга» (ЗОШ №1), «Трохи вище плінтуса» (гімназія), «Стоп-кадр» (Великі Канівці). Тема гри – «Навколо світу», тому команди жартували про різні материки, країни та їх традиції, повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Гра розпочалась з фото-розминки, де юні гумористи намагались придумати смішний коментар до картинки. Найбільш вдалими були відповіді у «Дорослих дітей». Далі команди представили «Візитки», в яких за допомогою гумору розкрили особливості материка, що їм дістався. На цьому етапі найяскравішими були «Пінгвіни в шоколаді». Наступним конкурсом був «Музичний біатлон». Команди змагалися між собою короткими піснями. В результаті, «Пінгвіни в шоколаді» перемогли і зрівнялися з «Дорослими дітьми». Тому вирішальним конкурсом став «СТЕМ з запрошеним актором». Команді «Трохи вище плінтуса» допоміг Юрій Недяк, «Пігвінів в шоколаді» вчив грати в КВН Андрій Мірошниченко, «Два гіга» намагались потрапити в футбольний клуб «Колос» з підтримкою Яни Бурби, «Дорослі діти» викликали дух переможця через червоний костюм Васі Маслюка, а «Стоп-кадр» відкрили для всіх маленького пародиста екс-президента з гімназії – Владислава Низенка, який приніс їм перемогу в цьому конкурсі.

Тому за підсумками всіх балів, перемогу в фіналі здобули «Пінгвіни в шоколаді» (гімназія), срібні призери – «Дорослі діти» (Чорнобай), бронзові – «Трохи вище плінтуса» (гімназія), четверте місце –«Стоп-кадр» (Великі Канівці) і п’яті – «Два гіга»(ЗОШ №1).

Команда-переможець була нагороджена кубком, всі команди – дипломами, кращі гравці фіналу – грамотами сектору у справах сім`ї, молоді та спорту Чорнобаївської РДА. Також були визначені кращі актори сезону. На думку журі, найяскравішими гравцями чемпіонату стали Максим Шаповал (гімназія) та Вікторія Євич (ЗОШ №2).

Так завершився сезон 2015-2016 року. А вже 20 травня нас чекає малий Кубок Чемпіонату, де змагатимуться ще 5 цікавих команд Чорнобаївщини.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ