Волонтери Корпусу Миру на Монастирищині

Волонтери Корпусу Миру на МонастирищиніКорпус Миру - це неполітична і нерелігійна організація уряду США, заснована президентом Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між народами світу. Налічуючи понад 300 добровольців, програма Корпусу Миру США в Україні є найчисельнішою з програм у 75 країнах. Основні місця їхньої роботи - це середні школи та неурядові організації.

Проект викладання англійської мови як іноземної сприяє розвитку навичок володіння англійською мовою студентами, учнями та вчителями, повідомляють Новини Черкас.

Добровольці заохочують незалежне мислення та вирішення проблем шляхом створення інтерактивного навчального середовища та використання сучасних методів і матеріалів. Добровольці працюють в освітніх закладах учителями та методистами з англійської мови. Добровольці-викладачі англійської мови щороку працюють з-понад 20000 українських учнів та студентів. Багато шкільних учителів-добровольців також працюють методистами з англійської мови, привносячи нові методики в українську освітню систему, стимулюючи дебати, навички критичного мислення та зв'язки між учителями.

В результаті багаторічної співпраці з Корпусом Миру США в Україні, в рамках Проекту «Молодіжний розвиток», 01 червня 2016 року Монастирищенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Обдарованість» радо зустріла представника – добровольця Корпусу Миру Крістіну Еш (штат Техас). Майбутня співпраця, яка триватиме 2 роки, буде спрямована на розробку освітніх і соціальних заходів для учнівської молоді в таких сферах, як  здоровий спосіб життя, підготовка до вибору професії та професійної діяльності, виховання громадянської свідомості.

До речі, Крістіна Еш гарно володіє українською мовою, що сприяє кращій інтеграції волонтера у дитячий колектив навчального закладу. А для вихованців «Обдарованості» це прекрасна можливість покращити навички спілкування англійською мовою.

Ласкаво просимо до України, Крістіно!

6 червня в  школі № 5 розпочав свою роботу мовний табір . Напередодні всі з нетерпінням чекали приїзду волонтера від громадської  організації Go Global Бетю Сеньюва. Майбутній 20-річний інженер з міста Бурса (навчається у Стамбулі)  прибула до Києва, а потім до м.Володарка (Київська обл.), де  шкільна делегація зустріла її.
Метою приїзду Бетю є міжкультурне спілкування, пізнання України та  ознайомлення юних українців зі звичаями та традиціями своєї країни через спілкування англійською мовою.

Тож у понеділок діти готувалися до представлення своїх загонів: обирали назви, речівки, розучували пісні та танці, виготовляли декорації та постери.У вівторок відбулась церемонія відкриття табору. Далі були і День дружби, і День довкілля, веселі ігри та флешмоби. Колективні творчі справи, удосконалення розмовної англійської  наповнюють дні канікул новим змістом, мотивують до творчості, подальшого вивчення іноземних мов.

Діти спілкуються з Бетю не лише під час занять в таборі, а й поза його межами, знайомлять її з нашим містом.

Після закінчення роботи табору в нашій школі волонтерка збирається відвідати ряд сільських шкіл та поспілкуватись з дітьми.

У Монастирищенському навчально-виховному комплексі «Ліцей - загальоосвітня школа І-ІІІ ступенів «Ерудит» діє англомовний табір «RAINBOW».

Активну участь у роботі табору бере волонтер Корпусу Миру Еш Джеймесон, який ділиться своїм досвідом та знаннями з  учнями школи.

Головна тема занять – особистісний розвиток учнів. Програми занять складені так, щоб приділити особливу увагу мистецтву спілкування, публічним виступам, а також, підвищенню загального рівня володіння англійської мови. Учні дізнаються багато нового та цікавого про виховання сучасного лідера, мають змогу розвинути в собі необхідні якості для подальшого навчання, побудови кар’єри, співпраці в сучасному суспільстві, та отримують чудову можливість поринути в атмосферу цікавої інформації, інтерактивних занять, змагань, ігор, дискусій та здобути досвід роботи в команді.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ