«А пісня для нас – це все!»

1 липня в приміщенні районного Будинку культури пройшов творчий вечір дівочого театру пісні «Україночки» РБК (керівник Оксана Кудин). Колектив зовсім молодий, однак вже встиг завоювати визнання у глядачів. До речі, це єдиний юнацький гурт у нашому районі, який співає українські народні пісні в сучасній обробці.Під такою назвою 1 липня в приміщенні районного Будинку культури пройшов творчий вечір дівочого театру пісні «Україночки» РБК (керівник Оксана Кудин). Колектив зовсім молодий, однак вже встиг завоювати визнання  у глядачів. До речі, це єдиний юнацький гурт у нашому районі, який співає українські народні пісні в сучасній обробці.

Як повелось останнім часом, цей концерт  був  зовсім не схожий на інші. Юні  й  надзвичайно талановиті дівчата-монастирищанки -  Анастасія Світлишна, Аліна Тарасюк, Анна Козій, Оксана Кравчук, Олена Поліщук, Анна Матушко та Юлія Кибалюк – запросили до себе в гості поціновувачів народного мистецтва, рідних та друзів, повідомляють Новини Черкас.

Протягом майже  двох годин  учасниці колективу та їхні гості ( солістка Гайсинського районного Будинку культури Вінницької області  Діана Мельник, хореографічний ансамбль «Асорті» ДМШ (керівник Тетяна Штойка), Анастасія Підлісна - учениця дитячої музичної школи)  дарували глядачам українські народні пісні, запальні танці та незабутні враження. 

Ведучими  свята   були  Анна Моргонюк  (колишня учасниця театру пісні «Україночки», а нині – студентка КПУ) та Діана Бойко (юна вихованка Оксани Кудин та авторка  й виконавиця віршів, які  були використано в концертній програмі).

Керівник колективу Оксана  Кудин щиро подякувала своїм вихованкам  за щиру і непідробну любов до української пісні, вміння вчитись і працювати в команді, низько вклонилась батькам за  таких талановитих дітей, їхнє терпіння і висловила щирі побажання  успіхів та  удачі на життєвій ниві випускницям  театру пісні «Україночки» (четверо учасниць закінчили 11 клас). Слова вдячності прозвучали і з уст директора  районного Будинку культури Тетяни Бондарчук, яка  вручила  дівчаткам  грамоти за  високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток культури Монастирищини.

Зі сльозами на очах, вихованки Оксани Олегівни дякували їй за ті незабутні  репетиції, концерти та роки проведені разом. Разом з ними плакав весь зал.

Фінальною крапкою творчого вечора дівочого театру пісні «Україночки»  стало спільне (з керівником та колишніми учасницями – Анною Моргонюк та Дашою Плевако) виконання пісні «Хай у вас буде всього доволі!»

Хочеться щиро порадіти за  нашу талановиту юнь, за те, що незважаючи   ні на що, вони люблять, цінують і пропагують українську народну пісню та національну культуру України!

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ