У Черкасах здійснена спроба рейдерського захоплення держуніверситету? (документи)

Одіозна екс-ректорка ЧДТУ Тамара Качала підробила рішення суду та здійснила спробу рейдерського захоплення державного університету. Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у виконавчій дирекції Громадської спілки "Агенція підтримки підприємництва та інвестицій".

Громадськість Черкащини вже неодноразово зверталась до прокуратури та поліції Черкаської області стосовно саботування досудового розслідування проваджень відносно екс-ректорки Тамари Качала.

Злочинна бездіяльність працівників правоохоронних органів призвела до виникнення у Тамари Качала відчуття безкарності та вседозволеності. Вказане у повній мірі знайшло своє підтвердження 30 серпня цього року.

Незважаючи на норми елементарної моралі доктор економічних наук,  професор,  заслужений економіст України, співавтор понад 250 наукових праць Тамара Качала - людина з яскравим кримінальним шлейфом цинічно підробивши Рішення суду здійснила спробу рейдерського захоплення Черкаського державного технологічного університету (!!).

30.08.2016 року Тамара Качала надала до Центру надання адміністративних послуг м. Черкаси підроблені Рішення Придніпровського районного суду м. Черкаси по справі № 711/5989/15-ц від 28.07.2016 року з відміткою «Рішення суду вступило у законну силу 27.07.2016 року» та власноручно «змастирений» Наказ № 1 від 30.08.2016 року «Про призначення Качала Т.М. на посаду ректора ЧДТУ» .

Як тільки громадськість довідалась про можливість захоплення ВУЗу - реакція була невідкладною. Негайно були сповіщені правоохоронні органи, Міністерством юстиції України були направлені повідомлення всім нотаріусам, а райдержадміністраціями були надіслані телеграми до центрів та відділів надання адміністративних послуг щодо недопущення держаної реєстрації за фіктивними документами. Про вчинення Тамарою Качала злочину було поінформовано Міністра освіти і науки України – Лілію Гриневич та голову Національної поліції України – Хатію Деканоїдзе, а згодом в.о. ректора – Олег Григор також звернувся до правоохоронних органів з офіційною заявою.

За результатами оперативного реагування Черкаським відділом ГУ НП відкрито кримінальне провадження №120162500007140 внесене до ЄРДР 07.09.2016 року за фактами підробки Рішення Придніпровського районного суду м. Черкаси по справі № 711/5989/15-ц від 28.07.2016 року з відміткою «Рішення суду вступило у законну силу 27.07.2016 року» та Наказу № 1 від 30.08.2016 року «Про призначення Качала Т.М. на посаду ректора ЧДТУ» .

"Громадо, ця кримінальна справа та низка інших, порушених за наслідками проведених Об’єднаною коаліцією громадських організацій Черкащини відносно Тамари Качала експертиз, говорить про те, що ненажерливість корупціонерів не має меж. Тому, ні Тамарі Качала, ні Миколі Клименку, ні іншим корупціонерам не буде місця у наших Черкасах!", - закликають у Громадській спілці.

 

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ