В селі Мала Бурімка відбулись загальні збори громадян

В селі Мала Бурімка відбулись загальні збори громадян

Громадян цікавив ремонт доріг, який, за словами голови РДА, незабаром розпочнеться.

3 березня 2017 року відбулись загальні збори громадян Малобурімської територіальної громади за участі голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Сергія Джоболди, депутата обласної ради Сергія Лихошерста, який є керівником СТОВ «Маяк», заступника начальника фінансового управління райдержадміністрації Антоніни Черненко, начальника управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександра Юрковського та начальника відділу освіти райдержадміністрації Раїси Піддубної, інформують Новини Черкас.

Сільський голова Валерій Тертишник прозвітував перед жителями громади про роботу виконавчого комітету сільської ради за 2016 рік.

Також прозвітували про проведену в 2016 році роботу депутат обласної ради Сергій Лихошерст, депутат районної ради Тетяна Лук’яненко.

Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда підвів підсумки за 2016 рік та визначив пріоритети на 2017 рік . - Поліпшення здоров’я населення й підвищення ефективності медичного обслуговування були й залишаються актуальними питаннями сьогодення. З 2017 року Україна переходить на нову систему роботи медичної галузі. На першому етапі реформування - зміни стосуватимуться первинної ланки медицини, - відмітив в своєму виступі Сергій Джоболда. - Тож, впродовж минулого року основну увагу було приділено Центру первинної медико-санітарної допомоги загальний бюджет якого в 2016 році становив 11 216,151 грн..

На капітальні ремонти закладів охорони здоров’я первинної ланки в минулому році освоєно 1 723,4 грн., що більше в 4,4 рази від 2015 року (327 тис. грн.). Проведено капітальний ремонт приміщень Мельниківської ЛА ЗПСМ, Вереміївської ЛА, приміщення ФАПу в с. Мала Бурімка. За рахунок коштів сільської субвенції по всіх закладах були проведені поточні ремонти, на що витрачено 122,695 тис. грн. і 10 тис. грн. позабюджетних коштів.

В Чорнобаївській ЦРЛ за рахунок коштів місцевого бюджету та сільської субвенції проведено капітальні та поточні ремонти на суму 2431 тис. грн., придбано медичного обладнання на загальну суму 877466 грн.

На важливе для жителів громади питання ремонту доріг голова райдержадміністрації відповів, що на даний час однією з основних проблем в районі, як і в Україні в цілому, є дороги в незадовільному стані. Саме тому одним з пріоритетних напрямків на 2017 рік буде проведення ремонтів доріг місцевого значення. На ці цілі з місцевого бюджету вже виділено 3,3 млн грн. і найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи дороги Чорнобай - Мала Бурімка.

На всі питання, які цікавили мешканців територіальної громади були надано обґрунтовані відповіді представниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  6. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  9. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ