Відбулись збори учасників АТО Чорнобаївського району

Відбулись збори учасників АТО Чорнобаївського району

11 березня відбулись збори учасників АТО Чорнобаївського району. Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату Чорнобаївської райдержадміністрації.

На зборах були присутні голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, Почесний голова асоціації „Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району” Петро Душейко, начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Юрковський, головний лікар Чорнобаївської ЦРЛ Тетяна Козлова, представник відділу Держгеокадастру в Чорнобаївському районі Черкаської області Михайло Черненко, голова ГО спілки учасників АТО «Черкащани» Чорнобаївського району» Микола Костенко та представники громадських об’єднань учасників АТО.

В ході зустрічі учасники обговорили нагальні питання, що виникають при розгляді звернень учасників АТО, а саме: озвучили проблеми отримання та оформлення земельних ділянок, питання соціального забезпечення учасників АТО та їх сімей, а також санаторного оздоровлення.

– Протягом 2016 року особовим складом Чорнобаївської центральної районної лікарні було проліковано в стаціонарних відділеннях 40 осіб учасників АТО та учасників бойових дій на суму 42712,52 грн.

За січень, лютий 2017 року проліковано в стаціонарних відділеннях 15 осіб - учасників АТО та учасників бойових дій на суму 9965,76 грн.

Загальна сума станом на 01.03.2017 року - 52678,28 грн. (55 учасників АТО та учасників бойових дій), - зазначила Тетяна Козлова.

Михайло Черненко в своєму виступі зазначив, що для отримання земельних ділянок в адміністративних межах Чорнобаївського району, до Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області звернувся 471 учасник АТО. Надано 334 дозволів на відведення земельних ділянок учасникам АТО на загальну площу 663,14 га, 92 особам було відмовлено.

Наказами Головного управлінням Держгеокадастру у Черкаській області затверджено 197 проектів відводу земельних ділянок учасникам АТО на загальну площу 392,44 га, по решті матеріали знаходяться в стадії розгляду.

– На «Д» обліку по Чорнобаївському районі перебуває 356 демобілізованих воїнів АТО, із них 8 інвалідів війни.

Демобілізовані проходять профогляд на базі Чорнобаївської ЦРЛ за 2016 - 88 %, за 2017 - 8% оглянутих, - зазначила головний лікар Чорнобаївської ЦРЛ Тетяна Козлова.

Всі особи з виявленими відхиленнями у стані здоров'я проходять амбулаторне лікування, а при потребі і стаціонарне лікування в Чорнобаївській ЦРЛ. За 2016 рік проліковано стаціонарно безкоштовно на базі Чорнобаївської ЦРЛ 42 воїни АТО на суму 43 тис. грн. За 2017 рік -1 особа на суму 1 тис. грн. В військових госпіталях м. Черкаси проліковано за 2016 рік - 36 воїнів, за 2017 - 12 демобілізованих воїнів АТО. За 2016 рік на безкоштовне амбулаторне лікування демобілізованих воїнів АТО використаної.000 грн. За 2 місяця 2017 - 1200 грн.

 Зубопротезовано за 2016 рік -16 осіб на суму 13.602 грн. За 2 місяці 2017 року - 5 осіб на суму 4700 грн.

За 2016 рік - видано форму № 70 - 49 особам на санаторне-курортне лікування і психологічне лікування. Проліковано за 2016 рік - 10 воїнів АТО. За 2017 рік - видано форму N2 70 - 8 особам. В санаторно-курортних умовах в 2017 ще не лікувались.

Сергій Джоболда дав доручення відповідним структурам до кінця серпня 2017 року забезпечити всіх учасників АТО земельними ділянками, подякував присутнім за активну громадську позицію й виконання свого службового обов’язку та відзначив, що кожне питання, порушене індивідуально не залишиться без уваги та реагування влади.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ