На Шполянщині депутатська комісія займалася практично питаннями однієї громадянки, яка має в оренді майже 35 гектарів землі

29 березня в ході підготовки до проведення наступної сесії Шполянської районної ради пройшло засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань земельних відносин, екології і природокористування, розвитку села та аграрного виробництва під головуванням Василя Вареника. 29 березня в ході підготовки до проведення наступної сесії Шполянської районної ради пройшло засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань земельних відносин, екології і природокористування, розвитку села та аграрного виробництва під головуванням Василя Вареника. 

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у Шполянській райраді.

В засіданні комісії взяли участь голова районної ради Олександр Кузуб, заступник голови районної ради Лідія Татарина, керуючий справами районної ради Сергій Гребенюченко та завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський.

Першим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді ФО-П Кіктєвої Наталії Петрівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення ФО-П Кіктєвою Наталією Петрівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,0866 га., що знаходиться в адміністративних межах Товмацької сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Другим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 6,2000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Наступним було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 5,2000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Четвертим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 8,3000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Наступним було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,5000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Шостим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,2000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Наступним було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 3,3000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Восьмим було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді гр. Копійки Оксани Володимирівни для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення гр. Копійкою Оксаною Володимирівною технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 7,6000 га., що знаходиться в адміністративних межах Лип'янської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Останнім було розглянуто питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності для ведення фермерського господарства. Членів комісії інформував завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру Віталій Пуховський, який повідомив присутніх про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 11,7000 га., що знаходиться в адміністративних межах Нечаєвської сільської ради та необхідністю її затвердження. Депутатами було обговорено дане питання та вирішено внести дане питання до порядку денного наступної сесії.

Від редакції:

Таким чином, громадянка Копійка Оксана Володимирівна має в оренді 34,3 гектари землі.

Теми: Шпола
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ