Волонтери Городищенського району дякують за підтримку

Волонтери Городищенського районуРобота волонтерів не зупиняється ні на день. В штабі постійно кипить робота – сортують продукти і речі, пакують передачі для бійців. Завдяки активній підтримці жителів міста і району, є що повезти солдатам на передову.

Як розповіла координатор волонтерського руху району Світлана Воротило, від 24 листопада було зібрано 9119 грн. Із них вже витратили 8573 грн. Залишок коштів складає 2796 грн. Жителі вулиці Жуковського здали 910 грн, Мічуріна – 833 грн, Довженка – 750 грн, Корольова – 700 грн, Громова – 640 грн, Павлова – 420 грн, Артема – 330 грн, Пушкіна, Некрасова, Олега Українського, провулків Некрасова та Пушкіна – 726 грн. Житель Городища Віктор Косенко надав на спільну справу 2000 грн, Мліївська ЗОШ № 1 – 500 грн, Юрій Ізвєков – 238 грн, Лідія Бондар – 100 грн. Зі скриньок для пожертв отримали 672 грн. В’ячеслав Грицай допомагав збирати кошти на ринку, на які закупили продукти в зону АТО.

А витрачати кошти є на що! Витратили 1400 грн на закупівлю дизпалива. Спільно з волонтерами Корсунь-Швченківського та Звенигородки закуплено 100 пар валянок з калошами для зенітно-ракетного взводу – внесок городищан 2000 грн. Видали військовослужбовцям із Городища, В’язівка, Вільшани на дорогу та придбання необхідних запчастин 665 грн. Для прикордонників м. Волноваха волонтери придбали автомобільні свічки розжарювання до армійського автомобіля «Нісан» (по 300 грн дали приватні підприємці Олександр Мельник і Едуард Король). Олександр Добровольський на 500 грн придбав цигарок і дав олію.

Жителі згаданих вище вулиць та вул. Короленка надали продукти харчування, теплі речі та інше. До акції «Підтримай солдата» долучилися: Олег Артеменко, Ніна Занєгіна, Юрій Ізвєков, Олег Волошенюк, Тетяна Зубко, Людмила Старіченко, В. Пилипей з В’язівка, Мліївська ЗОШ № 1, Лідія Бондар, Надія Болотченко, Вільшанська спеціалізована школа-інтернат, Даша Черкашина, Оксана Томіленко, Віталій Коляда та інші.

За цей період жіночками-волонтерами виготовлено 292,5 л різноманітної консервації: рибної – 34 л, м'ясо-печіночного паштету – 54 л, м’ясної та м’ясної з квасолею, крупами й овочами – 174,5 л, борщової заправки – 30 л. Крім того виготовлено 24 л профілактичної вітамінної суміші з меду, імбиру, лимона та кориці. Виготовлено 240 напівфабрикатів голубців, а також 4 кг фаршу для котлет, 5 кг відбивних та рулетів. Безмежні слова вдячності майстриням, які все це виготовляли: Ніні Занєгіній, 78-річній Лідії Співак, Ользі Даценко, Світлані Грибановій, Людмилі Бурлі, Тетяні Бондаренко, Людмилі та Володимиру Куренкам, Наталії Туговій та її батькам, Людмилі Недвизі, Оксані Яценко, Ніні Грицай, Олені Білик, Ларисі Ізвєковій. Всі страви приготовані з любов’ю, тож бійці відчують справжнє тепло домашнього затишку. Щоб усе приготувати, на 4008 грн придбали продукти (м'ясо куряче, рибу, лимони, імбир та інше), а також банки і кришки. Особлива подяка фермеру Івану Жугану з Петропавлівки, який безкоштовно дав порося, що дало можливість значною мірою забезпечити виготовлення згаданої м’ясної продукції.

– Крім надання коштів, штаб забезпечував наших бійців продуктами харчування та форменими теплими речами, одягом, взуттям, – продовжує Світлана Воротило. – Ці необхідні речі від нас отримали: Андрій Максютов з Вільшани, Едуард Корнійчук, Іван Милокост і Руслан Гаркуша з Городища, Анатолій Сенгало з Буди-Орловецької, Олександр Яровенко з Товсти, Сергій Придаток та Валерій Комаха з Вербівки, Олександр (позивний Морпєх) з Волновахи. Міліціонерам з Черкащини, які перебувають в Авдіївці, надали понад 300 кг продуктів харчування. Відправили через «Нову пошту» у Запоріжжя волонтеру-бійцю, сотнику Майдану Андрію Хоманчуку для його взводу матраци, подушки, ковдри і теплі речі. Відправили близько 1 т овочів «Кухарській сотні столиці» для виготовлення сухих борщів, а також варення для пастили. Потім отримали від них з Києва сухі борщі «Столичні» для наших хлопців. Наближається Новий рік. Хочеться надіслати нашим захисникам теплі звісточки. Вчителі Мліївської ЗОШ № 1, школярі та їх батьки одні з перших в районі підготували бійцям подарунки й листи з новорічними побажаннями. До свята все це волонтери передадуть військовослужбовцям. Сердечне спасибі усім, хто посильно допомагає українській армії! Перемога залежить від нас!

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ