Черкащина піднялася на 9 позицій в «інвестиційному» рейтингу

Область нарощує показники з інвестиційної ефективності. За останній квартал минулого року Черкащина піднялася аж на 9 рейтингових щаблів і тепер шоста в Україні за рівнем інвестприросту, говорить заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань, інформують Новини Черкас.

Черкащина піднялася на 9 позицій в інвестиційному рейтингуЧеркащина піднялася на 9 позицій в інвестиційному рейтингуОцінювали інвестиційну ефективність областей України в «Рейтинговому агентстві «Євро-рейтинг». Дослідження проводилися у 22 областях України, окрім Донецького та Луганського регіонів. Підсумковий рейтинг базується на оцінці результатів за двома складовими: інвестиційна активність (капітальні інвестиції, іноземні інвестиції та будівельні роботи) і соціально-економічний ефект від інвестицій (заробітна плата, введення житла в експлуатацію, працевлаштування безробітних та надані послуги).

За дослідженнями, Черкаська область за останній квартал 2016 року продемонструвала високу інвестефективність та наблизилася до лідерських позицій. У п’ятірці ж кращих традиційно лишаються Київщина, Львівщина, Одещина, Харківщина та Дніпропетровщина.

За дослідженнями, Черкаська область за останній квартал 2016 року продемонструвала високу інвестефективність та наблизилася до лідерських позицій. У п’ятірці ж кращих традиційно лишаються Київщина, Львівщина, Одещина, Харківщина та Дніпропетровщина.За дослідженнями, Черкаська область за останній квартал 2016 року продемонструвала високу інвестефективність та наблизилася до лідерських позицій. У п’ятірці ж кращих традиційно лишаються Київщина, Львівщина, Одещина, Харківщина та Дніпропетровщина.– Для нас основний пріоритет – покращення інвестиційного клімату, – говорить Ярослав Березань. – І, вважаю, нам вдалося продемонструвати хороші результати нашої роботи. Звісно, складно конкурувати з областями-промисловими гігантами чи столицею. Втім Черкащина впритул підійшла до інвестлідерів, продемонструвавши надзвичайно позитивну динаміку, піднявшись аж на 9 сходинок у загальноукраїнському рейтингу. Кращі результати з усіх областей має хіба що Чернігівщина, де ситуація покращилася на 13 позицій. Ми обійшли промислову Запорізьку область та прикордонні регіони, де завжди були доволі високі показники притоку інвестицій. За перший квартал 2017 року ще не маємо показників, оскільки ще не всі підприємства здали звітність. Майже всі показники починають обліковуватися і здаватися у кінці травня. Нині є лише кількісний показник, але яке це загальноукраїнське місце – складно вирахувати/покаже час. 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ