У Черкасах відбудеться грандіозний IT Career Day — ярмарок вакансій у ІТ-галузі

16 травня у Черкаській обласній філармонії відбудеться IT Career Day - масштабний захід,   що збере  найуспішніші ІТ-компанії, які працюють у Черкасах  - аби    перспективні молоді фахівці та молодь із мріями про ІТ- кар’єру, змогли більше дізнатися про галузь ІТ та отримати шанси на вдалу роботу у цій сфері.

Такий захід проводиться у Черкасах уже вдруге – але цьогорічний масштаб буде значно глобальнішим: участь у IT Career Day візьмуть понад 10 відомих ІТ-компаній, серед яких - Master of Code Global, SPD-Ukraine, InterLink LLC, CoreValue Ukraine, Ekreative, Default Value, QuartSoft Ukraine, Visual Craft, QATestLab, Ringostat - Intelligent Call Tracking, Everlabs, TransferWise. Крім того, у заході візьмуть участь черкаські виші - ЧДТУ, ЧНУ та Черкаський державний бізнес-коледж, які також зможуть донести інформацію про спеціальності, за якими вони проводять підготовку у ІТ-напрямку.  Співорганізатором заходу виступає Молодіжний ресурсний центр, головним же організатором та натхненником - Cherkasy ІТ Cluster.

- Головна мета заходу — показати талановитій молоді нашого міста  можливості професійного розвитку в ІТ-галузі і правильний початок шляху до успішної ІТ-кар’єри. І найголовніше – чому це можливо і потрібно робити саме в Черкасах, - зазначила  кластерний менеджер Cherkasy IT Cluster Анастасія Негода. - І  студентам, і школярам, які роблять свої перші кроки у IT - або просто цікавиться цією сферою – буде цікаво дізнатися, що являють собою справжні сучасні ІТ-шники, що потрібно вміти і знати, та які перспективи чекають на тих, хто пов’яже себе із цією професією. IT Career Day - івент, який вже вдруге відбудеться у нашому місті. Торік, на базі ЧДТУ, його вперше провела креативна група Masters Academy. Цьогоріч Cherkasy IT Cluster як організатор, вирішив збільшити масштаб заходу - та об’єднати якомога більше ІТ-компаній і навчальних закладів, які ведуть підготовку спеціалістів за ІТ-напрямком.

Не секрет, що IT ринок в Україні — один з найбільш популярних і швидкозростаючих ринків праці, і черкаський ІТ-ринок тут не виняток. Ми хочемо показати, що можливість розвиватися та будувати успішну кар’єру в Черкасах існує - і важливо не проґавити свій шанс. Хочемо також надати більше інформації про ІТ - компанії, які наразі успішно працюють у місті (а це і великі компанії, що нараховують до 150 спеціалістів, і маленькі — з числом у 15-20 співробітників) І сьогодні ми бачимо, що не всі молоді таланти володіють достатньою інформацію у цьому напрямку».

Учасники IT Career Day зможуть зустрітися із представниками крупних ІТ-компаній та завести корисні знайомства, почути цінну для себе інформацію та  мотиваційні настанови на лекціях від експертів галузі, отримати безкоштовні консультації від спеціалістів та інформацію про актуальні вакансії в ІТ-сфері, а також запрошення на курси та стажування, взяти участь у нетворкінг-сесії. Увесь захід буде проходити у форматі міні-конференції. У головному залі відбудуться лекції від спікерів — представників компаній; на другому поверсі буде проходити нетворкінг, що відбуватимуться паралельно по часу, тож у кожного буде змога дізнатися цінну для себе інформацію та поспілкуватися з представниками ІТ-компаній. 

Захід відбудеться 16 травня о  13:30 — 18:00 у Черкаській обласній філармонії (вулиця Хрещатик, 196). Вхід безкоштовний, форма реєстрації для УСІХ учасників:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGC-AZs9ER-tp_DsU32vnCy46Pg9RH70y2676PnTWiaxqS_Q/viewform?c=0&w=1

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ