Як Кіркоров, Галкін, Басков і Вайкуле стали ворогами Росії

Як Кіркоров, Галкін, Басков і Вайкуле стали ворогами РосіїЗірки російської естради виступили з концертом на підтримку інтеграції Республіки Молдови в Європейський союз. Цю новину замовчують. Мабуть, не знали, як її розуміти, повідомляє Укроп з посиланням на limon.postimees.ee.

Суперстари - Кіркоров, Галкін, Басков, Малахов і Вайкуле - співали і танцювали на концерті на підтримку молдавської Демократичної партії, що ратує за інтеграцію з ЄС. У системі цінностей Дмитра Кисельова вони тепер зрадники батьківщини, п'ята колона. Чотири російські зірки і одна латвійська їздили до Кишинева напередодні виборів на запрошення їх давнього друга - олігарха Влада Плахотнюка. Але розповіли про цю подію тільки належні йому молдавські телеканали.

Зірок доставили на особистому літаку, зустріли хлібом-сіллю (відповідне фото з Кіркоровим, де вони жують шматок короваю, є у Баскова в твіттері). Але ось що цікаво: Плахотнюк у свою чергу старовинний друг Порошенко. І однодумець - так само, як і український президент, він ратує за якнайшвидше приєднання своєї країни до ЄС. «Невже зірки не знали про це? Чи їм настільки все одно, хто і навіщо їх «танцює», аби «танцював»?», - запитують російські ЗМІ.

Якщо Андрій Малахов просто вів концерт, а Басков і Вайкуле всього лише співали, то колишній і нинішній чоловіки Пугачової відзначилися. Кіркоров виступив зі сцени з цілою промовою, а Галкін взагалі звернувся до виборців ... на якому, думаєте, мовою? Не російською. І навіть не молдавською. А на румунській!

«Цікаво, скільки заплатять Кіркорову за агітацію молдаван стати єврорумунами?». - Дмитро Рогозін - єдиний з російських офіційних осіб, хто задався цим питанням, яке напрошується. Та й то всього лише в соцмережі.

Дійсно, виходить, що, підспівуючи молдавським прихильникам об'єднання з Європою, російська зоряна агітбригада, цілком обласкана російською владою, зраджує інтереси батьківщини так, як їх розуміють у Кремлі.

Їх за логікою повинні топтати, травити, зривати їм концерти, закривати ефіри. Але от подивимося, хто головні дійові особи майбутніх новорічних телевізійних «вогників»: все ті ж Галкін, Кіркоров, Малахов, Басков...

«Всі розуміють, що ця компанія - люди, які за гроші можуть зробити що завгодно, - вважає Артемій Троїцький. - Це не ідейні борці, не люди, у яких є громадянська позиція. Єдина їхня позиція полягає в словах «зустрінемося біля каси». Небезпеки для держави вони не представляють, тому їх і не чіпають. Деяку роль тут відіграє і те, що Україна зараз - гаряча точка, коник пропагандистів. А Молдавія... Я думаю, що багато хто навіть не цілком упевнені в існуванні такої країни ».

Журналіст видання «Собеседник» зателефонував дружною п'ятірці. І артисти, і їх директора дружно відмовилися коментувати молдавську вилазку в світлі можливих наслідків.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  2. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  3. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  4. На Черкащині секретар ВЛК сплатить штраф в 10 разів більше, отриманого хабаря
  5. Більше сотні черкащан задекларували доходи у понад мільйон гривень у 2023 році
  6. Юний шахіст із Черкас виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи
  7. Черкащан попереджають про можливе підтоплення територій поблизу Дніпра
  8. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  9. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  10. Рейтинги игровых веб-казино: как попадают в число лучших?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ