У Маньківській РДА розглянуто дорожньо-транспортну пригоду

2 червня близько 20-ї години, в селі Іваньки сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса. Автобус в якому перебувало 10 осіб виконував рейс Черкаси – Умань.

Як вже повідомлялося, 2 червня цього року о 20:05 до чергової служби 21-ДПРЧ надійшов виклик від оператора АЗС с. Іваньки щодо ДТП за участю пасажирського рейсового автобуса IVECO. О 20:10 було повідомлено чергову медичну службу та оперативного чергового районного відділення поліції.

На місце ДТП відразу виїхали сили 21-ДПРЧ, 2 чергових автомобіля медичної служби та оперативна група районного відділення поліції. О 20:40 на місце ДТП прибули 2 карети швидкої допомоги з м. Умань.

На попередньою інформацією причиною ДТП стало те, що пасажирський рейсовий автобус не “вписався” у поворот та перекинувся. В результаті постраждало 8 пасажирів та водій.

За інформацією головного лікаря Кулика Ю.М. трьом постраждалим надано невідкладну медичну допомогу на місці та шістьох госпіталізували до Маньківської центральної районної лікарні.

Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту апарату районної державної адміністрації.

За результатами ліквідації наслідків аварії голова районної державної адміністрації Віштак І.А. в оперативному порядку провів координаційну нараду. У нараді зокрема взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Філіпчак О.Г., начальник 21-ДПРЧ Бендерський І.С., головний лікар центральної районної лікарні Кулик Ю.М., завідувач Маньківської підстанції Уманської станції швидкої медичної допомоги Шлапаченко П.С., т.в.о. начальника Маньківського відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Чорний В.М. та  начальник сектору превенції Партицький В.І., сільський голова с. Іваньки Поліщук Л.М., завідувач та головний спеціаліст сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту апарату районної державної адміністрації відповідно Михайловин В.І. та Федоров В.Ф.

Голова районної державної адміністрації Віштак І.А. заслухав звіти керівників служб про проведені аварійно-рятувальні роботи, надання першої медичної допомоги та відзначив окремі недоліки в  координації дій між службами району в ході ліквідації наслідків аварійної ситуації, а також поставив вимогу відпрацювати послідовність дій під час проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, в установах, організаціях району.

Одним із першочергових заходів стало рішення про необхідність встановлення відповідних дорожніх знаків на аварійно-небезпечній ділянці автомобільної дороги обласного значення.

У цілому ж керманич району подякував керівникам спеціалізованих служб за оперативне реагування, професіоналізм у діях щодо надання невідкладної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, оцінку обстановки та попередні пізнавальні дії.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ