Вирішенням проблемних питань реконструкції очисних споруд РКП «Кам’янський водоканал» займались у РДА

На заході були присутні – директор РКП «Кам’янський водоканал» Анатолій Висоцький; головний інженер цього підприємства Галина Путіліна; депутат районної ради – голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Василенко; голова Громадської ради при Кам96;янській РДА Володимир Єрмоленко; директор компанії «Рось-Ялта» Євген Івченко; директор ПП «Гідроенергосистеми» Роман Рибаченко (проектна організація); директор ПП «Конверсор» Анатолій Качанов (розробник фільтрувальних систем); інші інженерно – технічні працівники організацій, які здійснюють капітальний ремонт та реконструкцію.

За ініціативи та під керівництвом голови Кам’янської районної ради Сергія Сундукова в його кабінеті 12 червня відбулась робоча зустріч, на якій розглядалось питання завершального етапу реконструкції очисних споруд РКП «Кам`янський водоканал».

На заході були присутні – директор РКП «Кам’янський водоканал» Анатолій Висоцький; головний інженер цього підприємства Галина Путіліна; депутат районної ради – голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Тетяна Василенко; голова Громадської ради при Кам`янській РДА Володимир Єрмоленко; директор компанії «Рось-Ялта» Євген Івченко; директор ПП «Гідроенергосистеми» Роман Рибаченко (проектна організація); директор ПП «Конверсор» Анатолій Качанов (розробник фільтрувальних систем); інші інженерно – технічні працівники організацій, які здійснюють капітальний ремонт та реконструкцію.

На початку директор РКП «Кам’янський водоканал» Анатолій Висоцький доповів присутнім про стан виконання робіт по проекту, детально зупинився на технічних характеристиках нового об`єкту, зазначив, що всі роботи проходять згідно санітарних норм і правил будівництва. Наголосив на тому, що створення складних технологічних об`єктів такого типу, потрібно проводити ґрунтовно зважуючи переваги та аналізуючи всі недоліки. За його словами, на даному етапі робіт, задля створення сучасних і якісних очисних споруд, потрібно підходити виважено і зважено до вибору агрегатів, різних апаратів КВПіА, аналізу технологічного процесу, вивчити передовий вітчизняний і світовий досвід. І саме задля цього було проведено сьогоднішню нараду.

Технологи, конструктори, проектанти від організації – підрядника, відповіли на всі запитання присутніх. Всі конструктивні, технологічні особливості будуть враховуватися і в подальшому оперативно вирішуватимуться. На сьогодні існують певні труднощі при виборі та встановленні деяких машин та механізмів, також потрібно доопрацювати питання роботи очисних споруд в зимовий період. Обговоривши проблемні питання, присутні дійшли спільної думки в тому, що за три тижні потрібно провести випробування роботи системи по «скороченій схемі». Також було прийнято спільне рішення – доручити проектній організації ПП «Гідроенергосистеми» (директор Роман Рибаченко) оперативно вивчити вітчизняний та зарубіжний ринок моделей нагнітачів повітря, підготувати різні варіанти та схеми встановлення, підібрати найбільш оптимальний варіант.

Також, одним з невирішених питань залишається питання обслуговування місцевого підприємства ТОВ «АВІС-1», яке займається переробкою молока, виробництвом сирів та молокопродуктів. Присутній на нараді керівник даного підприємства Віктор Бандура запевнив присутніх в тому, що задля зменшення кислотності стічних вод підприємства, приведення хіміко-екологічних показників використаної води до санітарних норм і правил, організація готова поліпшить технологічні умови використання води та зробить усе від неї залежне згідно норм чинного законодавства.

По закінченню зустрічі, присутні вирішили проводити дані зустрічі регулярно, та проінспектувати хід реконструкції очисних споруд районного комунального підприємства «Кам’янський водоканал» особисто, із пробним запуском об`єкта через три тижні.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  6. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ