В УДПУ успішно розпочалась вступна кампанія

Сьогодні, 12 липня, стартувала вступна кампанія – 2017. В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини гостинно зустріли перших абітурієнтів та їхніх батьків. Розпочався прийом заяв та документів від вступників на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та ступенем «Магістр» на денну та заочну форми навчання.

Сьогодні, 12 липня, стартувала вступна кампанія – 2017. В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини гостинно зустріли перших абітурієнтів та їхніх батьків. Розпочався прийом заяв та документів від вступників на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та ступенем «Магістр» на денну та заочну форми навчання.

Варто відзначити, що з першого дня приймальна комісія УДПУ працює в інтенсивному режимі. На коридорах, у вестибюлі І поверху нового корпусу, в аудиторіях, де розміщені відбіркові комісії структурних підрозділів, доволі людно вже із 8 години ранку. Абітурієнти із батьками поспішають подати документи, аби не втратити шанс стати першокурсником Уманського державного педагогічного університету. Серед них – випускники шкіл, училищ та коледжів, а також випускники бакалаврату нашого університету, які мають бажання продовжити здобуття вищої освіти за рівнем «Магістр» в стінах рідного навчального закладу.

В холі вступників радо вітають чергові студенти, працівники відділу професійно-кар`єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки, помічник ректора Світлана Цимбал-Слатвінська. З перших кроків усім, хто завітав до університету, допомагають зорієнтуватися і знайти потрібну аудиторію, де знаходиться приймальна комісія того чи іншого факультету або інституту, надають усю необхідну інформацію щодо прийому документів, можливостей зробити копії документів чи відпочити.

Враховуючи особливості цьогорічної вступної кампанії, вступники на базі повної загальної середньої освіти, окрім тих категорій, що мають спеціальні права щодо участі у конкурсному відборі, подають заяви тільки в електронній формі. Саме тому значна кількість вступників сьогодні звернулася до інформаційно-консультаційного центру. Фахівці центру надають кваліфіковану допомогу абітурієнтам з метою створення електронного кабінету, внесення заяви в електронній формі, формування «карти вступу».

Вступники на основі повної загальної середньої освіти, що мають спеціальні права щодо участі в конкурсному відборі, а також усі інші категорії абітурієнтів подають заяви тільки в паперовій формі. Швидко та якісно оформити документи для вступу їм допомагають в громадських приймальних комісіях.

Вся необхідна для вступників інформація розміщена на стенді перед головним входом: Правила прийому до УДПУ в 2017 році, строки вступної кампанії, розпорядок роботи та схема розміщення приймальної комісії університету.

Для тих же відвідувачів, які прийшли з дітками дошкільного та шкільного віку, працює центр розвитку дитини, де малеча може з користю та задоволенням провести час.

Для відвідувачів університету працює також кафетерій та їдальня, де можна випити чашку запашної кави або чаю і скуштувати чогось смачненького.

Абітурієнти можуть одержати юридичні консультації чи консультації щодо особливостей вступної кампанії, напрямків підготовки, умов зарахування, спеціальних прав щодо участі у конкурсному відборі, пріоритетності заяв та ін. Вичерпні відповіді на ці та інші питання нададуть юрист Катерина Бадалуца, відповідальний секретар приймальної комісії Віталій Тацієнко, його заступник Віталій Бербец, помічник ректора Світлана Цимбал-Слатвінська.

Тож, якщо ви бажаєте здобути сучасну якісну освіту та мрієте стати членом великої дружньої родини УДПУ – ласкаво просимо! Приймальна комісія працює щоденно.

З детальною інформацією щодо вступу до університету можна ознайомитись на сайті у розділі «Вступникам» чи за телефонами (04744) 4-05-20, (096) 033 96 33, (063) 14 97 988, (095) 89 46 925.

Електронна скринька приймальної комісії: vstup@udpu.edu.ua

Чекаємо на Вас, дорогі вступники, за адресою: м.Умань, вул.Садова, 28; новий корпус університету, повідомляє прес-центр УДПУ, інформують Новини Черкас.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ