Податківці Золотоноші допомагають воїнам АТО

Працівники Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекціїПрацівники Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції роблять все, що в їхніх силах, аби допомогти постраждалим учасникам АТО та внутрішньо переміщеним особам.

Розуміючи, що на Сході в антитерористичній операції задіяно дуже багато мобілізованих чоловіків і хлопців, небайдужі податківці стараються всебічно їх підтримати. Звісно, в міру своїх можливостей. Тож з нагоди Дня Збройних Сил України було вирішено провести благодійну акцію зі збору гуманітарної допомоги «Податківці Золотоноші – воїнам АТО», повідомляє Золотоноша-онлайн.

Протягом тижня працівники податкової приносили необхідні речі до актової зали: зимові рукавиці з хутром, теплий одяг, картоплю, різноманітну консервацію, макаронні вироби, крупи, цукор та сіль. Аби хоч трішки підігріти та підсолодити бойові будні наших захисників – не забули принести чай, каву та сухарі з печивом і цукерками, шоколад. Крім того, передали на передову комплекти постільної білизни, 14 подушок, 8 матраців, 7 ковдр, а також ліки та засоби особистої гігієни.

Небайдужість виявив і приватний підприємець Олександр Троян, котрий, випадково дізнавшись про акцію податківців, оперативно долучився до благодійництва. Чи не найбільше радості бійці отримають від дитячих подарунків: малюнків, орігамі, а також листів до солдатів та оберегів, які виготовили діти працівників інспекції.Завдяки цій благодійній акції було зібрано необхідні для військових речі загальною вартістю більш ніж на 4 тисячі гривень. Допомогу було передано до громадської організації «Золотоніський координаційний комітет сприяння обороні України», очолює котру В'ячеслав Назаренко.

Варто також відзначити, що протягом тижня в інспекції працювала «Польова пошта». Усім відвідувачам ЦОП у Золотоноші, Драбові та Чорнобаї пропонувалось приєднатись до акції та взяти участь у підготовці листівок для бійців АТО. Тож бажаючі мали можливість разом із дітьми працівників інспекції власноруч виготовити паперові фігурки голубів – символи миру.

В.о. начальника Золотоніської ОДПІ ГУ ДФС в Черкаській області Павло Ільченко розповідає, що це лише один із низки ініціативних заходів інспекції задля допомоги і на підтримку тих, хто нині цього найбільше потребує. «Весь наш дружній колектив не роздумуючи взяв участь в даній акції. Усі ці речі обов’язково стануть у нагоді нашим землякам, які нині виконують благородну місію – захищають недоторканність нашої рідної землі. Уся благодійна допомога буде відправлена у зону АТО до українських батальйонів. Ми ж, податківці, в свою чергу сумлінно виконуємо своє призначення – забезпечення стабільного сталого надходження коштів до бюджетів. Позаяк від результатів нашої роботи залежить передусім своєчасне проведення соцвиплат, у тому числі переселенцям зі Сходу, захист бійців в зоні АТО і організація нормального стабільного життя й соціального благополуччя громадян», – зазначає Павло Васильович.

«Війна усіх нас згуртувала. Будь-яка допомога, а тим більше зараз – у зимових умовах – є доречною. Усі ми дуже сподіваємося, що бойові дії якнайшвидше закінчаться і наші хлопці-герої повернуться додому живими та неушкодженими!», – наголошує голова комісії з реорганізації Золотоніської ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області, перший заступник начальника Антоніна Миргородська.

Нагадаємо: це далеко не перший благодійний захід, організований золотоніськими податківцями. Так, навесні працівники інспекції зібрали та передали на потреби Української армії 6 тисяч 850 гривень. Кошти тоді пішли на підвищення боєготовності зенітно-ракетного полку, розташованого в Донецьку. До речі, є дуже велика ймовірність, що цей полк невдовзі буде передислоковано саме до міста Золотоноші на місце колишньої військової частини, котру злочинним рішенням минулої влади було розформовано кілька років тому.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ