Про підготовку Чорнобаївщини до опалювального сезону доповідали чиновники

Про хід проведення ремонтних робіт та підготовку до нового опалювального сезону 2017-2018 років говорили на апаратній нараді в Чорнобаївській райдержадміністрації.

Про хід проведення ремонтних робіт та підготовку до нового опалювального сезону 2017-2018 років говорили на апаратній нараді в Чорнобаївській райдержадміністрації.

Як повідомляють Новини Черкас, про хід проведення ремонтних робіт та підготовку до нового опалювального сезону 2017-2018 років в закладах соціальної сфери району, про результати подолання наслідків стихії в закладах соціальної сфери району доповіли головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, головний лікар Чорнобаївської центральної районної лікарні Тетяна Козлова, заступник головного лікаря комунального закладу «Чорнобаївський центр  первинної медико-санітарної допомоги Чорнобаївської районної ради» Валентина Пономаренко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал, директор Чорнобаївського комунального підприємства теплових мереж Євгеній Самченко.

– Для забезпечення життєдіяльності району необхідно підготовити 34 багатоповерхові будинки, 97 одиниць об’єктів теплопостачання, 35 закладів освіти, 7 дитячих садочків, 44 заклади охорони здоров’я, а також об’єкти водопостачання та водовідведення  населених пунктів, – повідомив Руслан Кириченко. – Так в районі бюджетними установами та організаціями проводиться постійна робота по заміщенню та скороченню споживання природного газу, все більше об’єктів теплопостачання використовують альтернативні види палива, для виробництва теплової енергії.

В районі діє «Програма підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Чорнобаївського району на 2011-2018 роки». Укладено договори з двома кредитно-фінансовими установами: ПАТ «Державний ощадний банк України» та ПАТ Акціонерний банк «Укргазбанк». В ході реалізації програми в 2017 році по двох банках 124 жителі району отримали кредити на суму близько 2 млн грн, відшкодовано 16,273 тис грн на компенсацію частини відсотків.

Щодо закладів освіти, то на даний час по підготовці до нового навчального року та опалювального сезону  в даних закладах за рахунок різних джерел фінансування проведено та проводяться  ремонти будівель і приміщень, – говорить Раїса Піддубна. – 17.07.2017 проведено засідання тендерного комітету по проведенню закупівлі вугілля для котелень навчальних закладів, якого планується  закупити марки ГПК (50-200) 1141 т. ГЖКО(25-100) 60 т, та 10 т торф’яних брикетів.   

Проводиться заготівля та завезення  дров до котелень із твердопаливними котлами.   На даний час вже заготовлено з 780 м куб. по потребі – 549 м. куб.

За інформацією головного лікаря Чорнобаївської центральної районної лікарні Тетяни Козлової на сьогодні відповідальними особами за підготовку ЦРЛ до роботи в осінньо-зимовий період розроблені організаційно-технічні заходи  з підготовки теплових господарств, приміщень енергетичного господарства до роботи взимку.

Підходить до завершення робота по здачі в експлуатацію твердопаливних котлів в котельні Іркліївського ОВТП. По ЦРЛ згідно організаційно-технічних заходів необхідно встановити 3 лічильники теплової енергії.

Як зазначила Світлана Шаповал станом на 20.07.2017 року в закладах культури проведено ремонтні роботи на суму 140 тис грн: замінено вікна в Степівському СБК; проведено поточний ремонт електропроводки в Новожиттівському СБК; замінено двері в Ревбинському СБК; виготовлено проектно-кошторисну документацію для Москаленківського СБК по встановленню модульної котельні та ремонту системи опалення, виготовлено кошторисну документацію для Богодухівського СБК по ремонту ганку, передбачено 52 тис грн, виготовляється кошторисна документація по капітальному ремонту Франківського СБК на встановлення електричного опалення для малого залу, проводяться роботи по корегуванню кошторисної документації для Москаленківського СБК.

– На виконання заходів по підготовці котелень та теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років проведено наступні роботи: ремонт запірної арматури та котельного обладнання на котельнях підприємства, перевірка та поточний ремонт автоматики безпеки на котельнях підприємства, поточний ремонт 2 твердопаливних котлів на котельні по вул. Центральна, 221, поточний ремонт 3 газових котлів на котельні по вул. Гагаріна, 58а, гідравлічне випробування котлів на міцність та щільність на котельнях підприємства, поточний ремонт адміністративного приміщення, перевірку газопроводів на герметичність, - зазначив Євгеній Самченко. – На даний час проводяться роботи по заміні ділянки теплової мережі до житлових будинків по вул. Центральна № 111,113 та 115, а також  ремонт покрівлі котельні по вул. Гагаріна, 58а.

В процесі підготовки котелень та теплових мереж до роботи в наступному опалювальному було використано станом на 18 липня 2017 року – 147,5 тис грн.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ