Підсумки виконання бюджету району та соціально-економічного розвитку підвели на Чорнобаївщині

На розширеному засіданні колегії Чорнобаївської районної державної адміністрації, яке відбулося 4 серпня під головуванням голови РДА Сергія Джоболди підведені підсумки виконання бюджету та соціально-економічного розвитку.

На розширеному засіданні колегії Чорнобаївської районної державної адміністрації, яке відбулося 4 серпня під головуванням голови РДА Сергія Джоболди підведені підсумки виконання бюджету та соціально-економічного розвитку.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Про підсумки виконання бюджету району за 6 місяців 2017 року та завдання з його року виконання у ІІ кварталі 2017 року доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко.

– Завдяки спільним заходам, спрямованим на виконання завдань з наповнення доходів бюджетів усіх рівнів, за 6 місяців 2017 року власні та закріплені уточнені доходи загального фонду бюджету району виконані на 117,4 відсотка. Фактично до бюджету поступило 77 млн грн, - зазначив Олександр Таранушенко.

– Всі сільські і селищна ради виконали доходи по загальному фонду за 6 місяців 2017 року.

– Селищному та сільським головам, керівникам бюджетних установ району необхідно зосередити увагу на виконанні завдань щодо мобілізації фінансових ресурсів до бюджету району, підвищення ефективності витрачання бюджетних коштів та недопущення заборгованості із заробітної , соціальних виплат і спожитих енергоносіях, - зауважив Сергій Джоболда.

Про підсумки економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2017 року інформувала присутніх начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк.

– Підводячи підсумки економічного і соціального розвитку району за І півріччя цього року, слід зазначити, що діяльність органів влади, підприємств, установ та організацій була спрямована на виконання основних завдань та пріоритетів економічного і соціального розвитку, визначених Програмою економічного і соціального розвитку Чорнобаївського району на 2017 рік, - зазначила Ірина Василівна.

– Аграрна галузь працювала стабільно, хоча і зіткнулася з численними проблемами як природного, так і економічного характеру: складні весняні погодні умови; стихія, внаслідок якої знищено та пошкоджено більше 6 тис. гектарів посівів; а також високі ціни на матеріально-технічні ресурси. Сільгоспвиробники в основному зібрали урожай ранніх зернових культур, намолочено більше 32 тис тонн ранніх зернових при урожайності 43,2 ц/га.

Промислові підприємства району продовжують вживати заходи, спрямовані на випуск конкурентноздатних видів продукції, так ПП «Імперіал плюс» за три місяці вироблено 285 тонн сухого молока.

Протягом І кварталу 2017 року підприємствами району освоєно 87,6 млн грн капітальних інвестицій, що в 2,6 рази більше відповідного періоду минулого року. Найбільший обсяг інвестицій надходить в сільське господарство – це майже 71 млн грн, в більшості підприємств це капіталовкладення в техніку та обладнання.

Як і в минулому році, пріоритетним напрямком залишається ремонт доріг, на що в цьому році заплановано більше 25 млн грн (17 млн грн – на дороги комунальної власності та 8 млн 670 тис грн - на дороги загального користування).

На сьогодні вже освоєно близько 15 млн грн. Завершено ремонти доріг комунальної власності в 10 населених пунктах. Виконано роботи на дорозі Н – 08 Старий Коврай – Ленінське – Лящівка на суму близько 3 млн грн, ведуться роботи на по трьох напрямках: Богодухівка - Тарасівка-Нове Життя, Н-08- Мирне та ст. Пальмира - Чорнобай - Іркліїв.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ