Голова Драбівської райради проїхався по району

10 серпня 2017 року голова Драбівської районної ради Володимир Дзега з метою ознайомлення із станом проведення ремонтних робіт у закладах соціальної сфери району здійснив робочу поїздку в ряд населених пунктів району.

голова Драбівської районної ради Володимир Дзега з метою ознайомлення із станом проведення ремонтних робіт у закладах соціальної сфери району здійснив робочу поїздку в ряд населених пунктів району.

Спершу Володимир Дмитрович відвідав Драбівський НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – гімназія», де зустрівся із директором школи Людмилою Бугай, обговорив проблеми, які потребують негайного вирішення, оглянув вже відремонтовані класні кімнати, коридори та їдальню, інформують Новини Черкас. Також голова районної ради поспілкувався з бригадою будівельників, які наразі проводять ремонт даху навчального закладу, та наголосив на своєчасному якісному завершенні висотних робіт.

Потім Володимир Дзега завітав у Бирлівку. Спільно з головою села Володимиром Тарасенком він ознайомився із виконаними роботами зі встановлення енергозберігальних вікон у Бирлівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів, на що було виділено із районного бюджету 50,0 тис. грн. та із місцевого бюджету – 50,0 тис. грн., оглянув завершений ремонт спортивної зали, заміну підлоги в одному із класів, нове обладнання для майстерні.

Далі голова районної ради побував у сільському Будинку культури, куди наразі завезено сучасні енергозберігальні вікна та найближчим часом буде проводитися їх встановлення (на дані цілі виділено кошти із районного і місцевого бюджетів у сумі 76,0 тис. грн.) та вже завершено роботи по реконструкції опалення – проведено лампове електроопалення.

Також Володимир Дмитрович відвідав Бирлівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де планується завершити довготривалий проект по реконструкції опалення, на що спрямовано кошти із районного бюджету 92,0 тис. грн. і бюджету сільської ради – 56,0 тис. грн. та 150,0 тис. грн. (за сприяння народного депутата України Володимира Зубика) виділено із державного бюджету на забезпечення водовідведення та капітальний ремонт приміщення.

Опісля голова районної ради поїхав у Демки, спільно із сільським головою Ганною Печеник побував у Демківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів, де обговорили перспективу заміни вікон у навчальному закладі, на що передбачено кошти 30,0 тис. грн. із районного бюджету, 40,0 тис. грн. із місцевого бюджету та із державного бюджету соціально-економічного розвитку спрямовано 150,0 тис. грн..

Потім посадовець завітав у Демківську амбулаторію, де також будуть замінені вікна. Оглядаючи приміщення, Володимир Дмитрович зауважив на необхідності ремонту ганку і системи опалення, спільно з головою села намітили шляхи вирішення даного питання.

На завершення робочої поїздки Володимир Дзега поспілкувався із новопризначеним завідувачем Новомиколаївського ФАПу Тетяною Гайдай та жителями села, поцікавився їхніми проблемами, відвідав місцевий заклад торгівлі, де ознайомився із забезпеченням населення продуктами харчування.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ