В УДПУ відзначили День фізичної культури та спорту (фото)

Традиційне свято спорту, молодості та краси в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини цього року видалось ще більш масштабним та грандіозним.

показові виступи майстрів спорту України з гирьового спорту, переможців та призерів, Чемпіонатів, Кубків Європи та Світу – Валентина Хмільового і Андрія Башлаєва

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у прес-службі учбового закладу.

Активними учасники дійства, що проходило за підтримки адміністрації університету на чолі з ректором Олександром Безлюдним та профспілкового комітету (голова – Валентин Хитрук), стали студенти всіх факультетів та інституту, викладачі, керівництво навчального закладу та запрошені гості.

Вітаючи присутніх із святом, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Уманської міської ради Ольга Ремез відзначила, що спортивні команди УДПУ були кращими на молодіжних спортивних іграх міста Умань, показали високі результати на ХV Універсіаді та Спортивних іграх Черкаської області серед вищих навчальних закладів. За дорученням міського голови Ольга Григорівна вручила почесну грамоту Уманської міської ради Валентину Хмільовому, який за досягнення найкращого результату серед всіх студентів став кращим спортсменом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

В рамках спортивного свята пройшли масові спортивні змагання та нагородження студентів, які у 2016-2017 році досягли найкращих спортивних досягнень. Впродовж минулого навчального року спортсмени УДПУ здобули: 74 золотих, 57 срібних та 61 бронзову нагороди на обласних, Всеукраїнських і міжнародних змаганнях, чемпіонатах Європи та світу. 5 спортсменів університету виконали норматив кандидата в майстри спорту України. 15 спортсменів отримали звання майстра спорту України. Більше півсотні студентів були відзначені почесними грамотами за активну участь у спортивному житті університету та примноження його слави й іміджу, сертифікат про встановлення рекорду України з екстремального жиму одержав майстер міжнародного класу з багатоповторного жиму, викладач Сергій Ільченко.

Окрасою заходу стали показові виступи майстрів спорту України з гирьового спорту, переможців та призерів, Чемпіонатів, Кубків Європи та Світу – Валентина Хмільового і Андрія Башлаєва, а також показовий виступ акробаток Альони Балаклеєвої, Анни Артеменко і Єви Коломієць.

Море позитивних емоцій і задоволення глядачам подарували змагання студентів з кросфіту, армреслінгу, дартсу. Переможці отримали медалі, грамоти від спортивного клубу та солодкі подарунки від профкому.

Натисніть для збільшення зображення:

показовий виступ акробаток Альони Балаклеєвої, Анни Артеменко і Єви Коломієцьпоказовий виступ акробаток Альони Балаклеєвої, Анни Артеменко і Єви КоломієцьВ УДПУ відзначили День фізичної культури та спорту (фото)В УДПУ відзначили День фізичної культури та спорту (фото)

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ