Увесь ЧНУ одягнув спортивну форму (фото, відео)

14 вересня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького увесь колектив — від ректора до студентів — одягнув у спортивну форму і продемонстрував на Університетській площі чудову фізичну підготовку.

Саме так — із руханкою, флешмобом та майстер-класами від відомих і титулованих спортсменів — провели тут традиційний Олімпійський урок для першокурсників. Провідні спортсмени Черкаського національного університету, учасники олімпіад, міжнародних змагань, Кубків світу, всесвітніх універсіад, відомі випускники продемонстрували студентському поповненню досягнення студентів та випускників ЧНУ в спорті.

До університетської громади долучилися начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, начальник Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна, перший заступник відділення Національного олімпійського комітету в Черкаській області, дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор Антон Скачков.

14 вересня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького увесь колектив — від ректора до студентів — одягнув у спортивну форму і продемонстрував на Університетській площі чудову фізичну підготовку.

Фото Руслана Крижанівського

— Ми пишаємося вами, ви — приклад для всього університету! Адже ваші досягнення — це результат невтомної праці спортсменів та їхніх тренерів, — так звернувся до усіх спортсменів ректор Олександр Черевко. — Наш університет кожному дає можливість стати чемпіоном. Вітаю всіх із Олімпійським тижнем та бажаю, щоб олімпійський принцип — «швидше, вище, сильніше!» — супроводжував вас скрізь і завжди!

За словами ректора, Всеукраїнський олімпійський урок було започатковано у 2005 році з ініціативи Національного олімпійського комітету України. Відтоді, за підтримки влади, його почали проводити по всій Україні. У Черкаському національному такі заходи вже стали традицією. Адже навчальний заклад є лідером спортивного життя регіону. Це відзначили і у відділенні Національного олімпійського комітету в Черкаській області. Його представник, дворазовий срібний призер 11-х Паралімпійських ігор із легкої атлетики 2000 року в м. Сідней (Австралія), дворазовий чемпіон 12 Паралімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), рекордсмен світу зі стрибків у довжину і з потрійного стрибка, чемпіон світу, заслужений майстер спорту, Почесний громадянин міста Черкаси, кавалер ордена «За мужність» ІІ ступеня і випускник університету Антон Скачков вручив ректорові подяку за внесок у розвиток та популяризацію олімпійського руху на Черкащині.

Фото Дар’ї Лади

руханка

Фото Дар’ї Лади

Студенти ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я порадували учасників свята флешмобом «Розминка майбутнього олімпійця», проведеним досвідченими інструкторами — викладачами і студентами найспортивнішого інституту ЧНУ. Кожен і сам міг спробувати себе у тому чи іншому виді спорту, відвідавши майстер-класи від університетських чемпіонів.

Руханка ЧНУ

Фото Videomag production studio

А флешмоб з олімпійськими кільцями та літерами ЧНУ нагадав усім, що Черкаський національний підготує ще не одне покоління спортивних зірок та чемпіонів.

Відеозйомка Videomag production studio

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ