Найкрасивіша жінка планети Юліана Короченцева дала інтерв’ю (фото)

Інакше як “Beatiful” її не називали. Мама двох дітей, засновниця дизайнерського центру “From Brother To Sister”. Саме її, Юліану Короченцеву, серед 84-ох учасниць визнали найкрасивішою жінкою.

Членів журі черкащанка вразила не лише красою, а й розумом: Юліана має дві вищі освіти. Першу – слідчий-криміналіст – здобула в Луганську. У зв’язку із воєнними подіями на Сході, переїхала до столиці. Там вступила до Університету ім. Карпенка-Карого, де отримала диплом режисера і телеведучої. Згодом створила і дизайнерський центр. Навчання в якому, на її переконання, допомагає розкрити талант і розвинути творчий потенціал дитини.

Аби потрапити на конкурс “Місіс Всесвіт”, черкащанка спочатку стала переможницею національного етапу. А вже потім поїхала до Південно-Африканської Республіки. Загальна кількість учасниць – 84, віком від 25 до 45 років. Усі вони – успішні жінки з різних континентів. Проте у фінал вийшли лише 20 найкрасивіших. Головну нагороду отримала 43-річна представниця В’єтнаму Трьом Хоанг Луу, а от українку удостоїли почесної номінації “Woman Mrs. Universe Mrs. BEAUTIFUL WOMEN”.

Мама двох дітей, засновниця дизайнерського центру “From Brother To Sister”. Саме її, Юліану Короченцеву, серед 84-ох учасниць визнали найкрасивішою жінкою

Фото з ФБ героїні публікації

– Кожного дня від журі чула компліменти щодо вбрання. Всі мої образи створювали винятково українські дизайнери, адже ми мали показати все найкраще, що має наша країна. Зокрема й талановитих кутюр’є. Вітчизняне вбрання оцінили й інші учасниці конкурсу, що викликало подвійну приємність. Особисто для мене присвоєння такого титулу – апогей бажань. Щодо переможниці – це дуже приємна жінка, займається благодійністю, успішна бізнес-леді, цікава у спілкуванні, – розповідає Юліана.

Особливо Юліані запам’ятався перший етап конкурсу – знайомство, адже воно дало можливість дізнатися про культури народів усіх представниць.

– Також дуже сподобалася презентація подарунків. Я привезла ляльки-мотанки, розповіла історію виникнення, способи виготовлення, адже це не просто ляльки, а традиційні давні обереги. Виступала із доповіддю про домашнє насильство. Мої діти – вимушені переселенці. Хоч я і черкащанка, тривалий час проживала в Луганську, де народилися мої діти. Ми змушені були переїхати, зважаючи на події. Саме такі родини, які вже пережили стрес, покинули домівки, частіше піддаються домашньому насиллю. Дітям-переселенцям треба приділяти особливу увагу. Процес реабілітації своїх дітей я вирішила розпочати із творчості. Поринула у світ прекрасного і сама, і дітей залучила.

Юліана Короченцева

Фото з ФБ героїні публікації

У межах конкурсу краси було проведено міжнародний жіночий форум, покликаний привернути увагу до проблем жінок та насилля у сім’ї. Організатори Mrs Universe-2017 у Дурбані запросили долучитися всіх небайдужих до міжнародної акції – Маршу протесту OneVoice проти домашнього насилля, одягнувши чорний одяг та взявши у руки золоту стрічку.

Фото з ФБ героїні публікації

Юліані вдалося розкрити творчий потенціал свого сина Володимира, який вже виборов нагороди в національних фешн-конкурсах. За його ескізами дизайнерським центром BS під брендом “From Brother To Sister” створено розумний одяг зі змінними деталями, який розвиває творчу фантазію та навички самообслуговування маленької дитини. Саме ці розумні сарафани Юліана і презентувала на національному відборі конкурсу. Його ім’я вже ввійшло в сотню найталановитіших дітей України. Надихає Володимира менша сестричка – 5-річна Настя. Юна модель також бере участь у конкурсах.

– Мій син на міжнародному конкурсі взяв титул юного дизайнера України. Його колекція дитячого одягу визнана найкращою. Завдяки тому, що так званий розумний одяг має змінні комплекти деталей, дитинка може діставати і змінювати елементи. Це розвиває моторику, фантазію. У центрі знайомимось із різними видами рукоділля, вивчаємо назви тканин, це цікаво, яскраво і незвично. Є чим здивувати, – розповідає Юліана.

Фото з ФБ героїні публікації

За словами черкащанки, конкуренції на конкурсі не відчувалося.

– Наша місія – нести красу. Усі представниці – соціально активні жінки, які себе реалізували і в родині, і в роботі. Нам було легко спілкуватися одне з одним, знаходити спільну мову, всі були відкриті до обміну досвідом, знаннями. Мала нагоду поспілкуватися із усіма конкурсантками про проблеми їхніх країн. Конкуренції, я вважаю, не було, ми щиро раділи одна за одну.

Фото з ФБ героїні публікації

Юліана пишається, що вдалося саме так представити Україну.

– Я виходила у фінал із хорошим настроєм, насолоджувалась процесом. Приємно, що журі удостоїло саме таким титулом.

За словами Юліани, участь у такому міжнародному конкурсі – це можливість привернути увагу до її діяльності, а саме: до виховання дітей через творчість.

– Вдалося налагодити контакти із жінками з багатьох країн, вже є на меті реалізація спільних проектів, це лише початок. Можливо, вдасться створити філіали центру в різних містах України. Дуже хотілось, щоб учасниці конкурсу приїхали з усього світу до України, я б у найкращому світлі показала нашу батьківщину: це і Карпати, і море, і Київ. Можливо, це велика мрія, а можливо – велике завдання.

Фото з ФБ героїні публікації

На запитання, чи сприяла держава вирішення фінансових питань на конкурсі, Юліана відповіла, що розуміє пріоритети держави на сьогодні. Але, звичайно, підтримка б не завадила.

– Можливо, якби організатори побачили зацікавленість держави, то корона не поїхала б до В’єтнаму.

Попри те, що Юліана на сьогодні живе у столиці, до Черкас приїздить часто, адже у місті живуть батьки та друзі.

– Одразу після виграшу на національному конкурсі в нас із однокласниками відбулася зустріч у 17-й школі, де я навчалася. Дуже приємно було чути вітання, завжди рада зустрічі із друзями дитинства, підтримую з усіма прекрасні стосунки. Взагалі люблю Черкаси за природу, прекрасних відкритих людей, я пишаюся, що з такого славного козацького міста.

Олена Шаповал

Інфоміст

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ