До Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії

Німецька хімічна компанія Chemische Fabrik Lehrte планує співпрацю із 2 провідними компаніями – ГК UKRAVIT  та Chemical Elements Ukraine.

9 листопада до Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії Chemische Fabrik Lehrte Себастіан Рейхенбах, що, разом із керівництвом міста та області, відвідав розташовані у Черкасах виробничі потужності двох провідних українських хімічних компаній: ГК UKRAVIT (добрива та засоби захисту рослин) та Chemical Elements Ukraine (хімічні реактиви для харчової та фармацевтичної промисловості).

9 листопада до Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії Chemische Fabrik Lehrte Себастіан Рейхенбах, що, разом із керівництвом міста та області, відвідав розташовані у Черкасах виробничі потужності двох провідних українських хімічних компаній: ГК UKRAVIT (добрива та засоби захисту рослин) та Chemical Elements Ukraine (хімічні реактиви для харчової та фармацевтичної промисловості), інформують Новини Черкас

- Ми плануємо співпрацю з цими підприємствами, що виробляють продукцію, яку у нас не випускають – і роблять це на високому рівні, - підкреслив власник компанії CFL Себастіан Рейхенбах. – Метою мого візиту до Черкас було обговорити умови співробітництва з цими провідними українськими хімічними компаніями.

Як зазначив директор компанії Chemical Elements Ukraine Ілля Леоненко, підприємство, що «переселилось» зі Сходу України, прагне повернути Черкасам славу міста хіміків.

- Сьогодні ми уже постачаємо 80% нашої продукції на експорт – у країни Європи та Південну Африку, а з часом плануємо охопити експортом до 30 різних країн світу, - повідомив Ілля Леоненко. – Будувати такі амбітні плани нам дозволяє і співпраця із ГК UKRAVIT, що вирішила підтримати наші проекти.

За словами власника ГК UKRAVIT Віталія Ільченка, уже найближчим часом на базі виробничих потужностей у Черкасах буде відкрито унікальний науково-дослідний центр, аналогів якому не буде у Східній Європі.

- Тут працюватимуть до півсотні кращих учених, на площі понад 2500 м2 буде сконцентровано найкраще обладнання, закупку та налагодження якого ми проводимо наразі, - зазначив власник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко. – Наш науково-дослідний центр працюватиме над створенням максимально безпечних для довкілля біохімічних препаратів, що дозволять отримувати максимально великі врожаї і допомагатимуть відновлювати потенціал української землі.

- Сьогодні саме ці підприємства є одними із тих, хто формує наш бюджет, хто сплачує найбільше податків, створює робочі місця і залучає інвестиції для розвитку сучасних технологій, - констатував голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Завдяки цим підприємствам, створюється продукція, яку хочуть бачити на європейському ринку.

- Такі підприємства є нашими надійними партнерами у реалізації важливих для міста ініціатив, - зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. – Співпраця з ними дозволяє розвивати наше місто та реалізовувати суспільно важливі соціальні проекти для його мешканців.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  2. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  3. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  4. На Черкащині секретар ВЛК сплатить штраф в 10 разів більше, отриманого хабаря
  5. Більше сотні черкащан задекларували доходи у понад мільйон гривень у 2023 році
  6. Юний шахіст із Черкас виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи
  7. Черкащан попереджають про можливе підтоплення територій поблизу Дніпра
  8. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  9. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  10. Рейтинги игровых веб-казино: как попадают в число лучших?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ