Черкащанка подорожує світом завдяки YouTube

Чотири YouTube-канали, понад 400 тисяч підписників і 70 мільйонів переглядів – трохи більше ніж рік знадобилося черкащанці, тренеру танцювальної студії Вікторії Черниш, щоб стати успішним блогером.

понад 400 тисяч підписників і 70 мільйонів переглядів – трохи більше ніж рік знадобилося черкащанці, тренеру танцювальної студії Вікторії Черниш, щоб стати успішним блогером

Завдяки відео на YouTube вона може заробити до 20 000 гривень на місяць. Ці гроші дівчина витрачає на подорожі, цікаво проводить вільний час і допомагає доньці, яка навчається у Києві. Черкащанка-блогер вже побувала на Мальдівах, у Домінікані, Таїланді, Туреччині, Єгипті, Великобританії, Іспанії, пише in.ck.ua.

Вікторія зізнається – до створення власного YouTube-каналу її підштовхнула дочка Маша. Спершу вони записували відео з подорожей для себе, а заливали їх на YouTube для друзів і знайомих. З часом відео почали дивитися інші люди та залишати коментарі. Вікторія зрозуміла, що на YouTube можна заробляти. За кожен мільйон переглядів нараховують від 70 до 100 доларів. Сьогодні на створення відеороликів блогер витрачає 80% вільного часу та вже не уявляє свого життя без влогів і спілкування з підписниками.

Дівчина має окремі канали "V. Viktoria" і "Vолнистик-TV". На одному з них – майже 115 тисяч фоловерів, на іншому – 78. Ще є канал про діяльність танцювального клубу "Еш" із понад 63 тисячами людей. Найбільше фоловерів на каналі про тварин “JessLife-Pets”. Сьогодні їх майже 175 тисяч – людям подобається дивитися відео про домашніх улюбленців і про те, як за ними доглядати.

- Після того, як я стала вести свої канали на YouTube, життя дуже змінилося. Я стала більш відкритою, це дуже сильно розвиває. Не кожна людина на камеру зможе щось розповісти. А ще складніше – робити це на вулиці та залучати незнайомих людей для відео. Сьогодні рівень моєї сміливості значно виріс. Та й люди навколо звикли до того, що по вулиці може йти блогер, знімати відео і водночас розмовляти. Часто мені в коментарях пишуть цілі листи зі вдячністю – батьки дивляться мої відео разом із дітками. Набрати перегляди буває дуже нелегко. Аудиторія просить відео щодня. Зйомка та монтаж роликів для чотирьох YouTube-каналів займають майже весь вільний час. Потрібно не тільки зняти гарне відео, але і правильно прописати теги, назву та інші деталі. В якийсь момент я зрозуміла, що мені треба навчитися відеоблогінгу. Я навіть купувала спеціальні курси в інших блогерів, щоб дізнатися, як вести і просувати канал, - розповідає блогер, хореограф Вікторія Черниш.

За словами Вікторії Черниш, відео для власного каналу потрібно викладати якомога частіше – від цього залежить кількість переглядів і фоловерів. Чим більше вони переглядають ваше відео – тим швидше зростає прибуток. Сума заробітку на YouTube-каналах Вікторії варіюється залежно від сезону: найбільше переглядів під Новий рік, найменше – навесні та влітку.

Аби уникнути нецензурних коментарів, Вікторія радить користуватися функцією "Список заборонених слів". Коментарі з такими висловами не будуть бачити інші глядачі, та й ви – без власного бажання. А ще – не варто боятися "хейтерів", вони є в будь-якого блогера. Краще бути спокійними, сприймати нісенітниці з іронією, а прислухатися лише до конструктивної критики.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ