У Монастирищі піклувалися про температурний режим у школах та дітсадках

Організацію безкоштовного підвезення учнів у 2014-2015 н.р. та дотримання температурного режиму в навчально-виховних закладах району обговорили на нараді у Монастирищенській РДА.

На нараді під головуванням голови райдержадміністрації Олега Недогоди розглядалися питання організації безкоштовного підвезення учнів у 2014-2015 навчальному році та дотримання температурного режиму в навчально-виховних закладах району.

Начальник відділу освіти Дмитро Балла поінформував, що станом на 15.01 2014 р. на балансі відділу освіти знаходиться 15 автобусів, з яких 8 придбано за кошти районного бюджету ( 1.045 тис. грн) та 7 - за кошти державного бюджету (2,158 тис. грн.). Наразі, експлуатуються 13 автобусів, які закріплені за Княжиківською ЗОШ, Коритнянським НВК, Шабастівською ЗОШ, Копіюватським НВК, Шарнопільським НВК, Цибулівською ЗОШ, Терлицьким НВК, Халаїдівською ЗОШ, Леськівською ЗОШ, Лукашівським НВК, Княже-Криницькою ЗОШ, Сатанівською ЗОШ та Монастирищенським МНВК. Директорами даних навчальних закладів видано накази про організацію підвезення учнів, у яких визначено відповідальних осіб та графіки підвезення учнів. Усі автобуси, що здійснюють підвезення учнів, двічі на рік проходять технічний огляд та технічно справні. Регулярно проводяться інструктажі з водіями щодо безумовного дотримання правил дорожнього руху при перевезенні дітей. Для водіїв загальноосвітніх шкіл проводиться щоденний медичний огляд. У 2013-2014 навчальному році в районі потребували підвезення 287 учнів. Всі учні 100% підвозяться шкільними автобусами.

Відповідно до внесених постановою Кабінету Міністрів від 09 червня 2011 року змін до Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус», пунктом 3 програми визначено, що перевезення організовується не тільки для учнів та педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, а й для дітей та педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів. Такі зміни унормовують питання забезпечення автобусами вихованців та працівників дошкільних навчальних закладів. У 2014-2015 н.р. шкільним автобусом підвозиться 5 дошкільнят до Копіюватського НВК та 13 - до Шарнопільського НВК.

В усіх 27 навчально-виховних закладах, незважаючи на складні економічні умови, підтримуються санітарно-гігієнічні норми організації навчального процесу. Відносна вологість у приміщеннях шкіл повітря підтримується в межах 40-60%; температура повітря в класах і кабінетах -17-18 град.С, в майстернях по обробці металу і дерева 15-16 град. С, в спортивних залах 15-17 град. С, в актових залах 17-18 град. С, в бібліотеках 15-17 град. С, в рекреаціях 16-18 град. С. Потреби у закритті класів через низьку температуру у навчальних приміщеннях немає. Деякі школи з метою збереження тепла у класних приміщеннях перейшли з кабінетної системи на класну.

З розглянутих питання дані відповідні доручення.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ