Лісівники Черкащини передали до АТО два пересувних банних комплекси та 2 тонни провізії

Лісівники Черкащини передали до АТО два пересувних банних комплекси

14 лютого відбулася передача двох пересувних банних комплексів, зроблених лісівниками Черкащини, та провізії, зібраної працівниками лісового господарства, в зону АТО – 14 мотопіхотному батальйону, в якому служать вихідці області.

У заходах, які відбулися в Черкаському лісгоспі, взяли участь заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталій Атаманчук, голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, командир 14 мотопіхотного батальйону Микола Радченко, військовослужбовці, працівники лісового господарства.

Виготовленням банних комплексів протягом останніх двох тижнів займалися 4 лісгоспи – Звенигородський, Кам`янський, Уманський, Чигиринський. Пропускна спроможність кожної з лазень – 8-10 осіб. Решта держлісгоспів організували серед працівників збір продуктів харчування довготривалого зберігання для військовослужбовців – такої провізії зібрали близько 2 тонн (консерви, чай, кава, печиво, цукор, сало, овочі, фрукти, домашня консервація та ін.).

Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталій Атаманчук зазначив, що працівники лісової галузі країни з перших днів війни активно допомагають фронту і в цьому мають підтримку Міністра АПК Олексія Павленка. Загалом на схід передано майже 20 тис. кубометрів деревини, на підтримку військовослужбовців лісівниками перераховано 15 мільйонів гривень.

– Ініціатива лісівників Черкащини підхоплена й іншими областями – наголосив Віталій Атаманчук. – Вважаю, що такі лазні полегшать та покращать побут наших військових. Тільки той сильний, хто може себе захистити. Тож сьогодні слова щирої вдячності адресую нашим героям, адже саме завдяки їм ми можемо відновити і об’єднати Україну.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко підкреслив, що такі хороші справи сьогодні є дуже важливими, бо робляться від щирого серця, мобілізують та об’єднують громадян. На думку голови ОДА, таким чином ми спільно можемо подолати ворога, зміцнити суверенність та незалежність країни, допомогти нашим захисникам міцно утримувати кордони.

Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко додав: «Ми не стоїмо осторонь вирішення загальнонаціональних завдань. Загалом лісівники Черкащини вже надали допомоги майже на 1,5 мільйона гривень для підвищення оборони держави та на потреби українських військовослужбовців. Ці банні комплекси «коштують» наш спокій, мир та наше ставлення до захисників-героїв. Це ще один внесок лісівників у перемогу, який, сподіваюсь, полегшить побут військових».

Командир 14 мотопіхотного батальйону Микола Радченко запевнив присутніх, що військовослужбовці батальйону виконують всі поставлені перед ними завдання. Також командир подякував лісівникам Черкащини за допомогу та за втілення формули «народ і армія – єдині».

Станом на сьогодні в зоні АТО виконують свій військовий обов’язок 17 працівників лісового господарства області. З держлісгоспів військовим формуванням передано 14 одиниць транспортних засобів.

Подарунок від лісівників Черкащини в той же день відправився до Запорізької області – в місце дислокації 14 мотопіхотного батальйону.

Пересувна баняПересувна баняБаняБаняЛісівники Черкащини передали до АТО два пересувних банних комплекси та 2 тонни провізіїЛісівники Черкащини передали до АТО два пересувних банних комплекси та 2 тонни провізії

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ