Корсунський «регіонал» дорікає майданівцям… що йде війна

олова Корсунської райдержадміністрації Валерій ЗаболотнійНещодавно призначений голова Корсунської райдержадміністрації Валерій Заболотній по-своєму відреагував на протест місцевої Народної ради, яка висловила йому та голові Черкаської облдержадміністрації Юрію Ткаченку недовіру: прес-служба ОДА розповсюдила прес-реліз, де зазначила, що Заболотній – за євроінтеграцію. Ну, просто дуже за! А всі, хто в цьому сумніваються, – мало не агенти Путіна.

«Так, я був на засіданні Народної ради Корсунщини. Але не говорив, що проти євроінтеграції. Я за євроінтеграцію, і підтримую курс Президента України. І водночас я за те, щоби розвивалася наша країна. Треба підіймати вітчизняну економіку, підприємництво, налагоджувати торговельні взаємини зі світом тощо. Я закликаю всіх припинити будь-які спекуляції, ігрища й об’єднатися. Бо тільки гуртом ми зможемо працювати на користь Корсунщини та Черкащини загалом. А не грати на руку ворогу», – тицьнули носом Народну раду Корсунщини піарники із облдержадміністрації.

Мовляв, як ви смієте розпалювати ворожнечу у час війни і оббріхувати чесних високопосадовців?! Та ще й поширювати цю «дезу» у ЗМІ?!

От тільки забули в Черкаській облдержадміністрації про один важливий нюансик – пан Заболотній усвідомив значення євроінтеграції вже після Революції Гідності, а курсом Президента Порошенка перейнявся після його обрання. А до цього посадовець «коливався за лінією» зовсім іншої партії, за списками якої у 2010 році потрапив до Корсунь-Шевченківської міської ради, – Сильної України Сергія Тігіпка. У 2011 році, коли Тігіпко в екстазі влився у Партію регіонів, пан Заболотній пішов за вождем. І зрозуміло, що під час подій осені – зими 2013 – 2014 років був по інший бік барикад, аніж активісти корсунської Народної ради. Він був там, де і його інший політичний “побратим” – народний депутат – регіонал Геннадій Бобов, який голосував за диктаторські закони 16 січня.

Кажуть, до речі, що саме Бобов, який знову став нардепом, «пролобіював» Заболотного на посаду голови Корсунської райдержадміністрації.

Ясно, що одразу після призначення пан Заболотній міг трохи заплутатися у нових гаслах у зв’язку із своїм політичним «переродженням», тож і бовкнув завчену фразу Януковичів – Азорових – Тулубів про те, що євроінтеграція знищить вітчизняні підприємства, бо вони не витримають конкуренції із західними. А Народна рада небезпідставно зрозуміла це як політичну регіоналівську закостенілість.

… Якось у коментарях до одного із наших матеріалів на сайті один із користувачів написав, що пройде ще трохи часу і вчорашні регіонали будуть на площах ешафоти будувати і страчувати на них справжніх майданівців за… «зраду ідеалів Революції Гідності». Напевне, сам факт, що думки Зоболотнього централізовано, як колись у часи губернатора Тулуба, розповсюджують із обласної адміністрації, а на посади призначають людей із старої януковської обойми, – предтеча цього політичного прогнозу.

Тетяна Воронова, Дзвін

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ