На Чорнобаївщині пройшла нарада з селищним та сільськими головами з питань цивільного захисту населення в надзвичайних ситуаціях

На Чорнобаївщині пройшла нарада з селищним та сільськими головами з питань цивільного захисту населення в надзвичайних ситуаціях18 лютого голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда за участі голови районної ради Михайла Бургана, заступника голови райдержадміністрації Тамари Черкас провів нараду з селищним, сільськими головами та директорами навчально-виховних закладів з питань цивільного захисту населення, в тому числі дітей, в надзвичайних ситуаціях, - чорнобаївські новини.

З питання цивільного захисту населення в надзвичайних ситуаціях виступив начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Вадим Рудянчук. Учасники наради говорили про необхідність якомога швидше привести підвальні приміщення у належний технічний та санітарний стан для укриття населення від засобів масового ураження на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час, створення запасів питної води, аптечок першої медичної допомоги. Крім того, учасникам наради наголосили на необхідності розміщення на будівлях інформаційних табличок вказівників із зазначенням місця знаходження укриття. Головам селищної та сільських рад рекомендовано розробити та запровадити режими радіаційного захисту, перевірити наявний запас засобів захисту та скласти потребу для закупівлі нових, відновити та організувати системи оповіщення та інформування населення на випадок НС.

Голова райдержадміністрації зазначив, що дане питання є надважливим і від його оперативного вирішення залежить життя наших громадян, в тому числі дітей, тому всі присутні повинні намагатись донести отриману інформацію до інших жителів району та разом прикласти всіх зусиль для наведення належного порядку в об’єктах укриття.

Про складність проходження державного бюджету в 2015 році, шляхи вирішення забезпеченості призначення по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, про економне використання енергоносіїв, перспективи капітальних вкладень в розвиток бюджетних установ йшлося в обговоренні другого питання наради, про що доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко.

Також, перед присутніми виступив начальник управління юстиції Сергій Миць, який розповів про створення дієвого механізму добровільного об’єднання територіальних громад, спроможних самостійно вирішувати питання розвитку своїх територій.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ