У центрі Черкас циганки-гіпнотизерки ледь не лишили дівчину золота

циганки за допомогою гіпнозуЖертвою пройдисвіток днями ледь не стала 20-річна черкащанка. Прямісінько у центрі Черкас (неподалік драматичного театру) близько 20.00 дві циганки за допомогою гіпнозу виманили у студентки золоті прикраси, проте дівчина вчасно оговталася і повернула своє майно назад.

Вечірня прогулянка з подружкою для студентки Тетяни днями ледь не стала фатальною. Дівчині “пощастило” зустрітися на вулиці з циганкою-гіпнотезеркою. Спочатку незнайомка попросила підкурити і запитала, де тут можна знайти туалет, а потім “за доброту дівчини” вирішила віддячити їй ворожінням, пише Про все.

- Вона сказала, що у мене хвора мама, але вона може мені допомогти, і з мамою усе буде добре. Я знала, що не можна дивитися увічі таким людям, але тоді розгубилася і забула про це. Що було далі – не пам’ятаю, оговталася, коли вже усе моє золото (дві каблучи та ланцюжок з кулончиком) було не на мені, – розповідає Тетяна.

Дівчина почала вимагати повернути їй дорогоцінності, проте циганка стверджувала, що у неї їх немає.

- Спочатку я спокійно попросила повернути мої прикраси, але циганка не віддавала. Потім я вивернула її кишені, але там нічого не було. А потім помітила, що вона досить міцно тримає у руках пачку від цигарок. У тій руці я помітила звернутий аркуш, у якому були мої каблучки, але без ланцюжка, – зазначає дівчина.

Щоб повернути і ланцюжок, Тетяна почала лякати пройдисвітку викликом міліції і голосно кричати, щоб та повернула вкрадене.

- Я набрала маму, розповіла їй про ситуацію і попросила приїхати. Коли мама під’їжджала, вона мені зателефонувала. Можливо, циганка подумала, що я телефонувала у міліцію, вона хутко віддала мені ланцюжок і втекла, – розповідає студентка.

У черкаській міліції запевняють, що порівняно з минулими роками випадків шахрайства, пов’язаних з гіпнозом, у Черкасах поменшало відсотків на 60-70.

- З початку року до міліції надходило небагато звернень такого характеру, близько 4-5, – повідомляє заступник начальника розкриття майнових злочинів управління карного розшуку УМВС в Черкаській області Олександр Падалко. – Найчастіше циганки говорять людям, що у них у сім’ї проблеми, починають гадати, щось розповідати, і так вводять у гіпноз. Під його дією громадяни віддають шахрайкам грошові кошти, прикраси, дорогі речі. Приблизно через півгодини людина приходить до тями і розуміє, що сталося. Проте описати циганку вона не може, оскільки після гіпнозу її обличчя вона не пам’ятає.

Такий вид шахрайства у більшості випадків карається умовним терміном (від 1 до 3 років), бувають штрафи, відшкодування нанесеної шкоди залежно від тяжкості і суми нанесено збитку.

Щоб вберегти себе від таких випадків у міліції радять черкащанам не слухати незнайомих людей, не звертати увагу і проходити повз них. А якщо все ж таки вирішили зупинитися, то не дивитися їм в очі, щоб не потрапити під вплив гіпнозу.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Доброго дня, шановна редакціє! Пишу Вам у відчаї, мені потрібна допомога.

Нещодавно, 3 грудня 2015 року, мою дружину дві жінки за допомогою гіпнозу змусили винести з дому всі гроші, які були в нас (дуже значну суму, частина грошей мені не належить і була в мене на зберіганні). Ми звернулась до міліції і спільними зусиллями цих шахрайок знайшли. Зараз справа йде до суду, але все йде до того, що ці шахрайки можуть вийти "сухими із води". В інтернеті я знайшов декілька жінок, які були обмануті також цими шахрайками. Я готовий зустрітися з Вами, все детально розповісти і поділитися наявною в мене інформацією. Буду вдячний, якщо Ви мені зателефонуєте. Можливо, якщо ви знімете бодай невеличкий сюжет, я зможу знайти більше постраждалих від шахрайських дій цих жінок і справа зможе зрушити з "мертвої точки".
Я проживаю в м. Ірпінь, працюю в Києві. 0633278386
7 января 2016 09:49
Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ