Конкурс на ремонт поліклініки виграла сумнівна фірма, – депутат

депутат Інна Кукуленко-Лук’янецьКонкурс на ремонт Другої дитячої поліклініки Черкас виграла фірма, яка подала на тендер неправдиві відомості про себе, повідомила під час сьогоднішньої сесії міськради депутат Інна Кукуленко-Лук’янець.

Інна Володимирівна подала депутатський запит від імені постійної комісії міськради, яка опікується охороною здоров’я. Запит підтримало 50 депутатів, пише Прочерк.

У січні члени постійної комісії зацікавилися ПП «Техбуднагляд», яке виграло тендер на ремонт поліклініки. Комісія надала офіційний запит «Техбуднагляду» з проханням надати інформацію про своє підприємство. Документи були надані, але за вказаною фактичною адресою по вул. Корольова, 1 фірми не виявилося.

Було зроблено депутатський запит до ГУ Державної фіскальної служби в Черкаської області. У відповіді йшлося про те, що на підприємстві відсутні основні засоби та власні транспортні засоби. Також було виявлено розбіжності щодо кількості штатних працівників. Згідно з документами, які вони надали комісії, там числиться 13 осіб, а за даними фіскальної служби числиться всього 3 штатні працівники.

– Але найбільший сумнів викликає от що. ПП «Техбуднагляд» надало позитивний відгук на виконані роботи в дитячому садку «Білочка» Канівського району, а відповідно до інформації, наданої фіскальною службою, ПП «Техбуднагляд» не брало участь у конкурсних торгах на здійснення державних закупівель у 2014 році, – зазначила пані Кукуленко-Лук’янець.

Враховуючи викладене, депутати просять міського голову провести службове розслідування стосовно роботи тендерного комітету, перевірки достовірності документів, що подаються на конкурс, і в разі виявлення порушень вжити заходів згідно з чинним законодавством України.

– Коли я була поза депутатським корпусом, мені завжди здавалося, що ставлення до бюджетних коштів, до тендерів дуже відповідальне й серйозне. Насправді такої халатності я навіть не очікувала. Думаю, кожен із нас, депутатів, якби робив ремонт у своїй квартирі (я не кажу про 1 мільйон 800 тисяч гривень, які планувалися на ремонт поліклініки), ніколи б не взяв для цього такої фірми! – наголосила Інна Володимирівна. – Я розумію, що долар піднявся, і ніякого ремонту в поліклініці вже не буде. Але мова про те, щоб тендерний комітет хоча б перевіряв ті документи, які подаються на конкурс.

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ