Чорнобаївці відправили великий вантаж на Схід України

вантаж на Схід УкраїниВ Україні відбувається справжній сплеск благодійної та волонтерської діяльності. Бойові дії на Сході змусили людей проявити велику активність та організованість, постало питання про взаємодопомогу.

Гібридна війна об’єднала українців та кардинально вплинула на свідомість населення. Сьогодні волонтери виконують важливу місію – вони підтримують українську армію. Чорнобаївці теж розуміють, що допомагати – це просто. Невеликий вантажний автомобіль Лідія Сівак із Ленінського впізнають мало не в кожному куточку Чорнобаївського району. Бо саме ним вона разом із своїми однодумцями збирають допомогу для військових. Волонтерка говорить, що велика кількість чорнобаївців відгукуються на прохання про допомогу, приносять необхідні речі чи їжу, не жалкують. А ті люди, які допомагають їй у цій благодійній справі не помічають втоми, бо всі вони добре усвідомлюють, що хлопці на війні стоять за нас, за наше майбутнє. Чорнобаївські організації: Управління Пенсійного фонду, прокуратура, райвідділ УМВС, Управління державної судової адміністрації, ТОВ «Чорнобаївська районна центральна аптека № 35», Центральна районна лікарня, районний Центр зайнятості – надали волонтерці медикаменти, постільну білизну, одяг, кімнатні тапочки для бійців, які знаходяться у госпіталі. Також допомогли захисникам, які знаходяться на лікуванні мешканці села Старий Коврай – зібрали одяг та Ленінська громада – зібрали 4000 грн, на які було придбано чимала кількість спортивних штанів. Банки, які так необхідні для фасування продуктів і консервації надали – Іркліївські школа, ДНЗ «Веселка», сільський будинок культури та М.К. Євсевський, голова наглядової ради ПрАТ «Чорнобаївський завод продтоварів». Проявили ініціативу допомогти захисникам продуктами харчування великобурімчани, які підготували до приїзду волонтерки вантаж вагою у300 кг– це приготовані котлети, налисники, випічка, солодощі. Осторонь не залишилися і жителі сіл Веселий Хутір та Москаленки, директор СТОВ ім. Щорса Юрій Лихошерст та директор ПСП «Нива» Валентина Гонтар. Вереміївські школярі не лише зібрали продукти, а й підготували солдатам власноруч виготовлені подарунки до дня Святого Валентина, щоб зігрітих їх душі і серця та нагадати про свою підтримку.

Лідія Сівак і її однодумці сповнені сили, енергії і наснаги, щоб продовжувати і надалі підтримувати українську армію. Та наразі волонтерка стикнулася з проблемою – нестача пального, причиною є різне підвищення ціни на нього. Тому жінка прохає всіх небайдужих жителів району допомогти матеріально, щоб вона мала змогу вчасно постачати бійцям допомогу.

Події, що відбуваються на Сході, тримають у напрузі мільйони українців. Разом з тим сьогодні, як ніколи до цього, гасло «народ і армія єдині» сповна реалізується.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ