Танцівники Кам’янщини отримали заслужені нагороди

Танцівники Кам’янщини 22 березня спортивна зала Кам’янської загальноосвітньої школи № 1, де проходив відкритий турнір зі спортивного танцю „Кубок м. Кам’янки – 2015” була переповнена талановитими танцюристами із Черкаської, Кіровоградської областей та м. Києва. У нашому місті цей захід відбувається вже не вперше і щороку збирає чималу кількість учасників та глядачів. Про це «Новинам Черкас» розповіли у Кам’янській РДА.

Організаторами заходу виступили клуб спортивно-бального танцю „Еліт – Данс” м. Кам’янки (керівник Лариса Козоріз), Всеукраїнська громадська організація „Український танцювальний альянс”, Черкаська обласна Асоціація спортивного танцю (керівник Тетяна Гончарова) та сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

На відкритий турнір зі спортивного танцю „Кубок м. Кам’янки – 2015” завітали гості з 10 танцювальних клубів: Черкаська область - „Колорит”, „Діамант”, „Вересень” м. Сміла, „Шарм” м. Умань; Кіровоградська область - „Оne Step” смт Компаніївка, „Фурор-Данс” м. Знам’янка, „Орхідея” м. Помічна, „Тріумф” м. Новомиргород, „Нова” м. Новоукраїнка; „Super Dance” м. Київ. Участь у конкурсі взяли 125 пар спортсменів віком від 5 до 18 років (1 відділення - 57 пар, 2 відділення – 68 пар).

Зі словами привітань до учасників змагання звернулися голова Кам’янської районної державної адміністрації Андрій Плєшкань та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. У своєму виступі Андрій Миколайович побажав спортсменам перемог, творчих злетів і подальших успіхів у розвитку власних талантів.

Спортсмени змагалися в різних категоріях, класах та танцювальних програмах. Не дивлячись на високий рівень підготовки та виступів спортсменів інших клубів, танцівники клубу спортивно-бального танцю „Еліт – Данс” м. Кам’янки не поступалися ні в чому і в результаті цікавої боротьби на паркеті отримали також заслужені нагороди. Чемпіонами змагань стали: Олександр Агеєв та Мілена Козоріз, Каміла Береза (соло), Олег Гринь та Світлана Сулімова, Артем Денисенко та Катерина Скриганюк, Олександр Коханій та Єлизавета Галайда, Павло Куліковський та Марія Щекань, Софія Макогін (соло), Антон Несененко та Вікторія Лагно, Вєроніка Одуд (соло), Катерина Скриганюк (соло), Роман Чеботарев та Анна Майстренко.

2 місце зайняли: Аліна Герман (соло), Максим Кравченко та Дарія Хоменко, Богдан Манько та Дарина Лавринчук, Вадим Січкар та Софія Макогін, Даніїл Скринник та Ірина Бандура, Каріна Стасенко (соло), Анастасія Швець (соло), Даніїл Шевченко та Дарія Конюшенко, Владислав Щекань та Анна Сомик, Станіслав Щербина та Інна Макогін.

3 місце посіли: Мирослав Бичек та Юліана Голубнича, Анастасія Будянська (соло), Ігнат Василенко та Єлизавета Підлубна, Сергій Данілішин та Лєна Махинько, Олександр Зобов та Анна Єрмаченко, Анастасія Могилка (соло), Віталій Романов та Софія Бандура.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені дипломами, медалями, кубками та солодкими подарунками. Подяку за допомогу у проведенні турніру виносимо директору Кам’янської загальноосвітньої школи № 1 Ларисі Бондаренко.

Змагання закінчилися, але приємні спогади про цей день ще довго залишатимуться у пам’яті спортсменів та глядачів, а відкритий турнір зі спортивного танцю обіцяє повернутися наступного року.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ