У Золотоноші відбулася батьківська конференція

у Золотоніській спеціалізованій школі № 2 інформаційних технологій традиційно відбулася батьківська конференція

Роботу директора школи в цілому було оцінено задовільно.

2 квітня 2015 року у Золотоніській спеціалізованій школі № 2 інформаційних технологій традиційно відбулася батьківська конференція, присвячена звіту директора школи та голови Піклувальної ради. На заході були присутні почесні гості: міський голова Віталій Олександрович Войцехівський, начальник міського відділу освіти Золотоніської міської ради та виконавчого комітету Ольга Миколаївна Строкань, вчителі, батьки.

У своїй доповіді директор школи Олена Вертипорох відмітила, що у нелегкий для країни рік, коли першочерговою стала проблема миру та спокою, школа намагалася функціонувати у мінорному ладі, приносити місту перемоги у олімпіадах – 10 обласних перемог, МАН – 7 переможців обласного етапу, фахових конкурсах, конкурсах творчого характеру – 22 обласні та Всеукраїнські перемоги. Однак вся наша робота цьогоріч була спрямована, перш за все, на підтримку тим, хто захищає нас ціною власного життя – українських солдатів. Таким чином, шкільний колектив спільно з місцевими підприємцями (Боровик Л.), волонтерами міста (Ястремський І., Кузнєцов С., Назаренко В.) провів ряд акцій спрямованих на підтримку воїнів АТО та зібрав кошти на суму 10381 грн.

Цього навчального року школа отримала багато жаданих подарунків. За сприянням Золотоніської міської ради замінено покрівлю даху школи, систему освітлення, двері у аудиторіях. А до святкування ювілею школи міський голова презентував новенький комп’ютер. Завдяки Піклувальній раді школи освоєно проект по заміні пластикових вікон у класних кімнатах, придбано та встановлено мультимедійне оснащення у кабінет праці, реконструйовано стільчики та встановлено нову шкільну дошку в кабінеті музики. За сприянням небайдужих батьків придбано стільчики у 7 клас (Каптановська І.), парти у майбутній перший клас (родина Орленків), шафи зі шкільною дошкою у кабінет української мови та літератури (батьки учнів 6 класу).

Олена Миколаївна наголосила, що стратегічним завданням роботи школи на 2014-2015 роки залишається формування патріотизму у школярів та підвищення професійної компетентності педагогів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Бондаренко ознайомила присутніх з досягненнями учнівського та педагогічного колективів школи в навчальній, методичній та науково-дослідницькій роботі. Відмітила результати роботи кращих вчителів та учнів. На високому методичному рівні відбуваються і предметні тижні у школі та семінари для вчителів шкіл міста.

Заступник директора з виховної роботи Мар’яна Ніщенко зазначила, що стратегічним завданням виховної роботи школи цього року став розвиток національної самосвідомості учнів. Новий навчальний рік виявився насиченим. Було проведено безліч шкільних свят та акцій. Учні школи долучилися й до міських заходів, різноманітних спортивних та мистецьких турнірів.

У школі працює 27 безкоштовних гуртків, діють змінні виставки до кожного свята. Невід’ємною частиною роботи школи є Школа майбутнього першокласника. На високому рівні продовжує свою роботу і соціально-психологічна служба, яка цього річ спрямована на психологічну підтримку учнів-переселенців з АТО та учнів, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та Революції Гідності.

Адміністрація школи подякувала всім, хто долучається роботи навчального закладу.

Зі словами вдячності звернулася до присутніх голова Піклувальної ради школи Наталія Гавва. Вона відзначила, що за цей нелегкий навчальний рік спільними зусиллями батьків, вчителів та міської влади в школі було здійснено грандіозні проекти, які вимагали великих матеріальних затрат. Це вдалося завдяки згуртованості та небайдужості всіх учасників навчально-виховного процесу і вкотре довело, що лише в єдності наша сила. Наталія Вікторівна відмітила, що ситуація в країні не дозволяє будувати плани на майбутнє, тому питання про подальшу роботу Піклувальної ради обговорюватиметься на початку вересня.

Обговорення доповідей відбувалося у формі живого спілкування: кожен з присутніх мав змогу задати запитання виступаючим та почути на нього вичерпну відповіді. Батьків цікавили питання забезпечення підручниками учнів 4-х та 7-х класів, роботи літніх таборів англійської мови та Малої академії наук тощо.

Підсумували роботу конференції міський голова Віталій Войцехівський та начальник міського відділу освіти Ольга Строкань, які відзначили теплу та демократичну обстановку заходу і подякували всім присутнім за проведену роботу. Учасники зібрання поставили меру ряд запитань, які стосуються планів розвитку школи та благоустрою міста. Приємним моментом заходу стало відзначення роботи голови Піклувальної ради Наталії Гавви, яка за багаторічну працю та відданість школі була нагороджена грамотою міського голови.

Роботу директора в цілому було оцінено задовільно.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ