Чорнобаївські рятувальники відправили вантаж у зону АТО

вантаж у зону АТО

Чорнобаївські рятувальники продовжують активно надавати допомогу українським військовим, що перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

Вже тривалий час Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій попри виконання чисельних завдань за призначенням, приділяє значну увагу і роботі по збору та наданню різноманітної допомоги для нашого війська. За рік що минув від початку антитерористичної операції при пожежно-рятувальних частинах у районах створені спеціальні збірні пункти, де завдяки активній співпраці із волонтерами та небайдужими жителями області акумулюється допомога, яку приносять активісти. Неначе за розкладом вже тривалий час на Схід до зони АТО відправляються гуманітарні волонтерські конвої.

20 травня, черговий караван зібраний силами Чорнобаївських рятувальників, громадської організації «Народна самооборона», районної організації Товариства Червоний Хрест та звичайних небайдужих мешканців району також відправився на Схід. Бійці батальйону «Донбас» із якими у мешканців Чорнобаївщини за час, що минув склалися теплі та дружні стосунки вже найближчим часом отримають – м'ясо, рибу, овочі, консервацію тощо.

Потреби військових відомі, це й речі повсякденного вжитку, харчування, медичні препарати, одягу тощо. Так вже склалося, що найчастіше допомога для бійців АТО надходить саме завдяки волонтерам, які не покладаючи рук збирають усе необхідне, не втомлюються проводити серед суспільства роз’яснювальну роботу.

Від початку року Чорнобаївщина для підтримки наших військових в зоні АТО знарядила на Схід одинадцять конвоїв. Ось і проводити черговий караван до пожежно-рятувальної частини зібралось багато не байдужих людей, які добре розуміють необхідність допомогти нашим бійцям, важливість спільної справи заради нашої Перемоги.

- «Протягом декількох днів поспіль особовий склад Чорнобаївського РС Управління ДСНС у Черкаській області проводив збір продуктів першої необхідності (цукор, крупа, олія, консерви та інше), які в подальшому було направлено на Схід. Ця робота проводилася завдяки, у першу чергу, нашій «Народній самообороні», активній громадській позиції та допомозі багатьох організацій та звичайних людей, - коментує начальник Чорнобаївського РС Управління ДСНС у Черкаській області Дмитро Лесечко.

Крім допомоги військовим, небайдужі жителі Чорнобаївщини, а також чорнобаївські рятувальники продовжують допомагати і звичайним людям, які опинилися у скрутному стані, складних життєвих обставин. Тож незабаром автівка з іграшками та одягом для дітей вирушить до місць компактного проживання переселенців зі Сходу.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ