На Черкащині крадуть у своїх

На Черкащині, як і раніше, злодії продовжують красти у своїх рідних та близьких, доводячи, що «кодексу честі крадія» вже давно не існує.

Чоловік обікрав помешкання своєї сестри

Чоловік викрав у своєї сестри кошти, золото та інші речі на суму понад 120 000 гривень. Зловмисника затримано і він дає покази.

До Уманського міського відділу міліції звернулась уманчанка та повідомила про крадіжку. З квартири потерпілої невідома особа викрала речі, золоті прикраси та грошові кошти. Загальна сума збитків перевищує 120 тисяч гривень.

В ході розслідування було з’ясовано, що тимчасово в її квартирі проживає 29-річний брат. Чоловіка запросили до міськвідділу для дачі показів. В розмові зі слідчими він зізнався у скоєному. Розповів, що вживає наркотичні засоби, а тому були потрібні кошти. Коли залишався в квартирі сам, викрадав цінності, отримані кошти відразу витрачав на свої потереби.

Як повідомив «Новинам Черкас» начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, за даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох та шести років.

В пошуках коштів на наркотики, зловмисник обікрав свою співмешканку

Чоловік викрав у співмешканки ноутбук, золоті прикраси та шахрайським шляхом заволодів її мотоциклом. Сума збитків становить більше 24 000 гривень. Дії чоловіка кваліфіковані за трьома статтями Кримінального кодексу України.

До чергової частини Кам’янського районного відділу міліції звернулася 25-річна жителька міста з заявою про крадіжку та шахрайство. Жінка розповіла міліціонерам, що з помешкання її будинку викрадено ноутбук та золоті прикраси, а її колишній співмешканець, взяв ремонтувати її мотоцикл, та не повертає його.

При перевірці ломбардів міста правоохоронці вилучили частину викраденого у потерпілої золота і дізналися, що його приносив чоловік, за описом схожий на колишнього співмешканця потерпілої. Підозрюваного знайшли за місцем проживання та запросили до райвідділу для дачі показів.

Слідчому затриманий розповів, що не працює та вживає наркотики, на які потрібні були кошти. Коли залишався вдома сам, викрадав коштовності потерпілої, а коли розірвав з жінкою відносини - продав мотоцикл, який брав ремонтувати.

Як повідомив «Новинам Черкас» начальник Кам’янського районного відділу міліції Сергій Водоп'янов, слідчим відділенням відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 1, 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Триває досудове розслідування.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ