Молоді фотографи Кам’янщини презентували свої роботи

Молоді фотографи Кам’янщини

Другий рік поспіль громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янської райдержадміністрації проводять виставку робіт молодих фотографів району під назвою «Не про100 фото». Експозиція проходить в картинній галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника.

Минулорічна виставка, яка здійняла неабиякий ажіотаж, дала свої результати: кількість поданих робіт, як і самих авторів, значно збільшилася. Серед дебютантів цьогорічного проекту слід відзначити Владислава Бордюга, Вікторію Хричову, Ірину Возну, Юлію Лисенко та Юлію Шамрай.

Серед тих, хто надсилав свої роботи вже вдруге, організатори помітили значний професійний ріст. До цього списку потрапили Богдан Коваленко, Тетяна Павліченко, Віталіна Сіра, Юлія Тягловська та Євгенія Олексенко.

Знайомила присутніх із молодими фотографами ведуча заходу Оксана Малюкіна, яка також допомагала в організації експозиції. Лунала на цьому заході й жива музика у виконанні Ростислава Юрика.

Привітати учасників виставки прийшов голова районної державної адміністрації Сергій Сундуков. Він поділився із усіма присутніми своїм досвідом та уміннями у мистецтві фотографії та побажав молоді творчого натхнення та подальшого розвитку. А Галина Таран, директор Кам’янського державного історико-культурного заповідника, наголосила, що надзвичайно рада бачити у стінах свого закладу таку велику кількість обдарованої молоді. Вона підкреслила, що завжди готова підтримати молодіжні проекти.

Родзинкою виставки 2015 року можна назвати проектні роботи клубу любителів фотомистецтва «PHOTO LIFE» (керівник – Євгенія Олексенко). Це об’єднання утворилося одразу після презентації проекту «Не про100 фото» у 2014 році. На сьогоднішній день їхній склад налічує близько 20 обдарованих молодих фотографів, а їхні фотопроекти вражають усіх, хто їх переглядає.

До речі, Євгенія Олексенко, яка є ініціатором даної виставки та створення клубу любителів фотомистецтва, на даний час бере участь у Міжнародному соціальному фотопроекті «Очі культур» («Eyes of Cultures»), що покликаний візуалізувати конфлікти між Вірменією - Туреччиною, Грузією - Росією, Україною – Росією для примирення й усвідомлення поширених у громадах стереотипів з метою сприяння загальному розумінню поняття «мир» у Кавказькому регіоні й підвищення довіри між молодими активістами з Вірменії, Туреччини, Азербайджану, Грузії, України та Росії через мистецтво фотографії. Варто зазначити, що Женя потрапила у число 3-х фотографів із усієї України, що беруть участь у цій акції, а обрали її шляхом Всеукраїнського голосування.

По приїзді Жені додому ми обов’язково влаштуємо вечір зустрічі та дізнаємося усі найцікавіші деталі. А поки, маємо унікальну нагоду переглянути усі роботи учасників проекту «Не про100 фото – 2015», експозиція якої триватиме до 21 червня!

Окрім того, усі відвідувачі мають можливість проголосувати за світлину, яка найбільше припала їм до душі. Автор, чия робота збере найбільшу кількість глядацьких голосів, отримає титул «Кращий молодий фотограф 2015 року». Традиційно. результати будуть оголошені 28 червня на святковому концерті, присвяченому Дню молоді.

Тож, не гайте часу дарма! Почніть літо із культурного відпочинку та підтримайте молодіжний проект.

Голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антон Юрченко

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ